Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, January 19, 2011

15.03.2011 Semakin Hampir...Apa Yang Bakal Terjadi?

Assalamualaikum.....


Betul ke facebook akan di tutup...???hehehe...dah lama tahu tapi kebenarannya masih lagi samar²....ada yang kata iye ada yang kata itu hanya propaganda je....jawapannya...ntahlah...pape pun tunggulah 15.03.2011 nie....

Ada yang tak kesah kalau facebook di tutup....ada yang rasa hidup dorang sunyi lepas nie....erm....tapi kalau facebook tutup masih ada lagi laman web sosial yang lain macam twitter, my space, tagged, friendster....

Tapi kalau betul kabar nie terjadi....lepas di tutup aku dah tak de pape lagi laman web sosial melainkan blog nie...dulu ada friendster, tagged, twitter tapi sume aku dah delete....sekarang nie cuma ada facebook je....

Kalau tutup dah tak de apa lagi dah...erm...tapi sebenarnya aku tak kesah pun kalau facebook di tutup...sebab aku bukannya aktif berfacebook...cuma ada satu masa tue aku aktif then aku dah bosan...hehe...lah nie apa status member pun aku tak tahu....

>>>Korang plak macam mana...??kesah atau tak kesah...???

Blogger Templates

20 comments:

ardinihumaira said...

jangan tutup belog sudah :D

Myvitrd said...

setuju..saya pon tak kisah samada nak ditutup atau tidak.. apa pon tarikh 15.3.2011 ni tarikh keramat bagi saya.. sebab tarikh tu genap 4 tahun saya bekerja disyarikat sekarang ni..

Samaada FB nak tutup saya tak kisah.. sebab masa start keje dulu pon FB tak wujud lagi..

saya_arief said...

xkesah sangat pasl fb ni..
huhu..

A N A K - A N A K K U said...

hahahah samerlah aku pun xkisah dan xheranpun.....sbb dah bosan ngan fb...;p

Sharinginfoz said...

memang jarang guna fb

Joy said...

ditutup pun ok gak. sbb mcm byk aja isu -ve...tp blogspot jgn ditutup ;)

wahida said...

langsung x kesah...sbb akak x de FB...kihkih...

Amy Syaquena said...

ok je walaupun facebook adalah salah satu cara kita menarik pembaca tetapi untuk kebaikan semua..silakan tutup! tapi yang pasti amy rasa nie cuma khabar2 angin je sebab kalau nak tutup asal bukan main lagi si pengasas tue upgrate fb..

chugie said...

aku cuma kisahkan gambar2 aku yg ade dlm tu je.. adui, abislah!

Lovely Bella said...

aku x layan fb.. kalo nak tutup nak terlingkup ke ..x de hal..

Zura said...

betul tue dini...mahunye nangis.,.

Zura said...

4 thn dh keje...waaahh lama jugak..

Zura said...

a'ahkan arief..'ade aku kesah'...hahaha..

Zura said...

bosan sesagt dah mah...malas nk layan dah..

Zura said...

sharinginfoz..gune tp xdelah se addict sgt...just tgk ade msg masuk ke x..

Zura said...

a'ahkan joy...br2 nie pun ada lg kes melibatkan fb jugak..

Zura said...

patutlah akak xkesah sbb akak mmg xde fb...hahaha...ade org smpai nangis2 kak sebb fb nk tutup

Zura said...

ye ke amy...ermmm..pape pun kite tgk 15.03.2011...ntah2 di tutup sementara kot...

Zura said...

kalau cm tue bek delete sblm 15.03 zie tuk keselamatan...hehe

Zura said...

hahaha...dasatlah ko bella...nk terlingkup pun xkesah...