Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, January 22, 2011

Award Cooooooooooooooooooool

Assalamualaikum....

Wooooo....dah lama bangat tak dapat award dari sesapa...tapi kali nie d_La telah bermurah hati bagi aku award nie.....sangat cool & cute....tapi kena jawab dulu soalan-soalan peperiksaan....ingat senang nak dapat award....tqvm d_La...


Award from Miszlullaby

1- Bila korang suka tulis entry
Masa kat opis tgh sibuk-sibuk buat keje aku boleh aje update entry sebab aku boring kalau ngadap satu keje sahaja...atau bila terlintas dalam kepala otak nie.

2 - Adakah korang blogwalking hari-hari
Kecuali bb aku buat hal...dapat bw kejap pun jadilah.

3 - Namakan tiga blog yang korang paling suka baca
About vacation, blog yang suka tunjuk makanan, blog yang kelakar-kelakar.

4 - Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML
Terima kasih sebab bagi d_la tag untuk kongsi award dengan blogger lain.

5 - Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow
Blogger Templates

4 comments:

Ieqa Swetluv said...

wahhh cumelnye award ni!!

Zura said...

mmg comey...ieqa nak ambiklah...ikhlas bg nie...

d_LA said...

TQ sudi amik award neh..mmg cool lah ^__^

Zura said...

hehehe...harus ambik sbb award tue cute..