Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, January 26, 2011

Nak Baca Gosip Tak...Meh Baca Sini Meh...

Assalamualaikum....

Semalam aku ambik cuti emergency atas sebab ada kematian...pakcik sebelah bapak aku...merangkap sepupu rapat bapak aku pergi menemui Ilahi...takziah pada keluarga pakcik aku....dah sampai masa dia...

Padahal baru 2 hari lepas aku selisih kete ngan dia...nampak sehat...rupenya penyakit lama datang balik...usus perut dia pecah...banyak sangat darah dalam perut...akibat pemakanan dan peminuman (ade ke word nie erk) yang tak sepatutnya....

Dengar cita mak bapak aku mase dulu dia suke sangat minum air berlimau...tiap-tiap hari sampaikan dinding usus dia menipis....limau kan berbahaya...dia penah operate sekali sampaikan doktor bgth kalau terus amalkan memang tak dapat di selamatkan...so ambik pengajaran ye kengkawan....

Itu satu....pagi nie aku masuk keje...nak bagilah despatch aku keje tuk di uruskan....tetiba bos aku mengamuk sakan...di sebabkan teeeeeeeeeeeeeeeeeeeet...mana boleh bagi tahu...hehehe...depan telinga aku nie hah dia pekik kat member aku...

Aissshh...ktorg diam jelah...nak sampuk bakal kena penampau kang...mahunya dia suruh ambik gaji terus "get out from my opis"....dah lepas tue ingatkan dah abislah....masa berjalan nak ke bilik dia...dia boleh lagi tue membebel...isshhh....

Rupa²nya semalam lagi dia dah mengamuk kat member aku sorang nie....addduuiiiiyay...boss...bawaklah bersabar...janganlah terus² ambush...dengarlah dulu penjelasan ktorg nie hah....

Walaupun bukan salah aku...tapi aku tetap rase tak best jugak...ye lah sebab yang dia marah tue ade kaitan dengan keje aku jugak....ari nie department aku suram je....lepas dia marah dia terus kuar...erm...marah sangatlah tue...S.A.B.A.R ye boss...

>>>Bos bonus bila nak dapat nie...
Blogger Templates

4 comments:

wahida said...

ko lempang je bos ko tu..kahkah...

Zura said...

kahkahkah...mahunye dia kick sy kak..

ardinihumaira said...

meh dni tulun cekik dia ;p

Zura said...

kalau dini dh cekik dia..nti xbergaji plak ktorg...haha