Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, January 15, 2011

Apa Korang Nak Aku Buat

Assalamualaikum....

Hari sabtu nie kat opis yang membosankan....rase MALAS selalu benau menyelinap...nak karang untuk entry pun tak de idea....tapi sekarang dah ade sedikit idea...sebab dok jenjalan kat blog kawan²...barulah idea tue datang....

17.01.2011...genaplah usia blog aku nie 2 tahun...macam tahun lepas, pada tarikh nie aku bagi award yang aku create sendiri sebab masa tue tahun pertama berblogging...lagi pun dulu aku cume insan kerdil je...lah nie pun tak jugak besar mana pun...

Tapi bila dah mencecah 2 tahun nie...macam² perubahan kat blog aku nie yang aku sendiri rasa cam "ye ke tak ke"...banyak jugak kenalan aku dapat....banyak jugak ilmu yang aku pelajari....banyak jugak info aku perolehi....

>>>Sempena 2 tahun berblogging nie korang ada idea tak nak suruh aku buat ape....atau aku buat bodo je...hikhik....bagi cadangan please....

Blogger Templates

12 comments:

ieda said...

dah 2 tahun yer dik .. sama mcm akak .. tapi akak x pernah ingat berapa hb . cuma tahu bulan april heheheh

.: iEyLa :. said...

idea!!! bagi adiah kat saya...hehe
congrats sis..
erm..wat la GA ke..mesti lagi happening blog ni..hehe

Joy said...

hmmm..kalu buat GA ke?

Zura said...

hehe...saya nie kak eida bab2 date nie mmg alert...tp yg berkaitan ngan sylah..hhee

Zura said...

hehe...GA...ntilah...tgk cm ne..

Zura said...

GA ke joy...erm...tunggguuuuuuuuuuuuu...

♥CIK SHA♥ said...

wahhhh..dah 2 tahun eh kak??TAHNIAH! nak akak bagi adiah boleh??GA la tu kan?haha..

Amy Syaquena said...

congrats dear...

Zura said...

erm...nti erk...di pikirkan ye sha..

Zura said...

thanks amy

Mknace said...

:) :) :)
buat banner beso beso..
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Zura said...

waaaaaaahh...agak2lag mknace...banner beso nk buat ape....hehe