Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, January 14, 2011

Khurafat The Best

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah aku masih di beri kesempatan untuk bernafas dan menatap anugerah Allah s.w.t....seperti yang kitorang janjikan...aku, mak ngan adik aku Ain dapat jugak pegi tengok cite Khurafat untuk tayangan hari pertama...

Oleh kerana terlewat sampai nak collect tiket so secara otomatik booking tue terbatal...tapi nasib baik jugak dapat tengok...sebab ada kosong lagi...so maknanya memang penuh panggung semalam walaupun pukul 0845 punya tayangan....

Sebelum tue siap² beli jajan ngan air kat Tesco....beli paper beg masukkan siap² makanan dalam tue...nak bawak bekal makan dalam tue...pandai²lah cover....masuk² je panggung orang dah ramai...fuuuuuh...menarik nie...

Starting yang agak mengelirukan sikit....dari awal cite lagi dah tunjukkan gangguan...memang suspenlah...tak senang duduk aku...aksi terperanjat surelah adakan...tiba² makhluk muncul...itu tak dapat di nafikan...

Selain tue adalah watak misteri, watak yang humor....kliselah pada aku...tapi untuk percubaan pertama Syamsul yang buat skrip nie....okeylah...patut di beri pujianlah...tertanya² jugak kenapalah dorang asik kena kacau...sebab memang tak tunjukkan upacara khurafat...

Dah nak akhir barulah segalanya terjawab....jeng jeng jeng jeeeeeeng....aku sendiri pun tak sangka.....hehehe....tp memang banyak pengajaran yang di ketengahkan dalam cite nie...superb lah kata orang...dan kata aku....

Aku nie nama je suka tengok cite genre seram...tapi bila babak² seram aku dah tutup dulu muka ngan tangan...screen aku jadi kecik jeeee....di celah²an jari.....melatah tok sah cakap lah...asal terkejut je melatah....ceh...

>>>Okey...nie pandangan aku tentang Khurafat...memang best...pegilah tengok...aku boleh bagi 4.5/5...ending dia...SEDIH woooooo...mahu menangis....




Panggung 7...my lucky number...


Dah biasa buat cite action so babak nie memang real...


Eeeeeeeeee....nie babak paling nyilu....berkerut² muka aku...orang lain pun mulalah hiiiiiiiiiiishh....


Sempat lagi tue aku pegi timbang berat ngan tinggi kat tesco....nak tengok ketinggian ngan berat bape yang kurang sebab asik tersentap² je...hehehe....
Blogger Templates

4 comments:

ymn said...

ye ke ?/

nak try tgk weekend nie

atty's said...

adoi ni yg berkobar2 nie..
tp time sekolah ni takleh tgk movie.

Zura said...

tgk jgn xtgk ymn..

Zura said...

tgk malam kty...br best..hihi..ambik midnightnye tayangan...