Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, October 17, 2011

Give Aways Template Cik Nurfarah

Assalamualaikum....


Dapat tagged GA dari si manis AmyLiana...baru nak lari...sekali kena tagged...hahaha...gurau je Amy..thanks sebab tak lupa kan akak...okey...GA nie mudah sesangat...hadiah pulak menarik...kalau ada rezeki aku best nie...yang penting kita mencuba...

Syarat² penyertaan korang klik je kat Give Aways Template Cik Nurfarah....malas lah nak taip syarat²nye...nak korang terus pegi kat blog Farah...blog pinky winky dia...aku nak tagged sapa erk..???okey dah dapat...

2. Masz 

~ zura ~

29 comments:

~AmyLiana86~ said...

amy nk tag sutera kasih td tp pk2 yann mcm xsuka buat tag..last2 akak tag jugak die..hrap2 dia buat la..heheheh...smoga kita berjaya kak..hehehe

Zura said...

ooo..ye ke..akak pun xth nk tagged sapa amy..itu yg terlintas...heran jgak bile amy x tagged dia..:D

.: iEyLa :. said...

gudluck sis..

atty's said...

GUDLUCK ZURA.

[sutera kasih] said...

hehe..pndai amy & kak zura ekkk..thanks tau sbb ingt sy :)

amy paling memahami :P

[sutera kasih] said...

kdg2 sy pun blank tau kak if ada benda2 yg kena tag kwn..xtau nk tag sapa hehe

xpa2, sy ok je kak kalo kena tag tp x jnjila nk buat, dpt mengurangkan persaingan utk kak zura & amy hihi

Zura said...

thanks ieyla n kty..

Zura said...

xpelah yan..nama yan yg terlintas dlm kepala akak nie...nk buat akak lg suke..xbuat pun akak xkesah..

oya said...

syok tuh if dapat free template..

velasrizal said...

hm berminat nak join.. tp mcm pelik je laki join bnda2 ni

sahromnasrudin said...

semoga berjaya dlm giveaway nie ya

zh-ena said...

eheh selamat

ieda said...

gud luck dikk
akak dah lama x joint benda2 mcm nie
mood dah ke lauut joint GA nie huhu

wahida said...

semoga berjaya dear...

nasib baik ko tak tag aku...hahaha...

|| NaFiRaa || said...

good luck~

shameel Iskandar said...

hnaya good luck yg mampu saya ucapkan.

Zura said...

insyaallah Oya..kalau dh rezeki

Zura said...

hehe..lelaki biasenye xsuke masuk2 GA nie rizal

Zura said...

thanks sahrom..insyaallah..

Zura said...

selamat Na...

Zura said...

thanks ka eida..

Zura said...

kak wahida - tue malas nk buatlah tue...kehkeh..

Zura said...

thanks nafira..

Zura said...

itu pun dh cukup besar dh tue shameel...thanks a lot..:)

Ardini Humaira said...

hehe dni bab GA tag mngetag tak dan skang ni. tunggu next year dni freeeeeeeee memanjang yahuuu :D

Zura said...

dini bile nk buat GA lg..???

maszmadi said...

good luck zura...

erm tersenarai jugak erk? masz nyer blog contest dah stop lah ingat dah x mor join CGL lg tp since dah kn tag, insyaallah masz buat yerk.....

Zura said...

thanks masz...nk buat pun xkesah xbuat pun xpe..mana jelah...

Anonymous said...

Hello. And Bye.