Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, October 19, 2011

Muka Baru

Assalamualaikum....

Baru perasan benda alah nie...tapi prefer interface yang lama...mungkin ambik masa nak guna yang baru punya....aku pernah try sekali buat entry guna yang baru...kalau nak masukkan link memang mudah berbanding dengan yang lain....

Klik kat anak panah tue.....

Akan jadi macam nie.....

Sebelum nak switch back ke yang lama kena bagi respon dulu....

~ zura ~

28 comments:

.: iEyLa :. said...

wahh..ade yg baru ek kak..
xsempat nk merasai..hikhik

Salwa said...

oo.tak perasan plak de yang baru.

zh-ena said...

tak try pun lagi

Ardini Humaira said...

dni duk guna yg lama lagi kak :D

wahida said...

tak try lagi...kena study betul2 dulu ni...

Ati Masrif said...

salam zura,

kak ati tak pernah perasan pun
..alahai :)

Amni said...

owh.. serius? saya tak perasan pon... nak godek2 jap lagi..

Joy said...

tak perasan lak...

oya said...

x pasan pun..nk try la nanti.. ;)

maszmadi said...

ada perasan mende tu tp x penah try lagik.....

Myra Jay said...

Myra lebih suka yg lama sebab dah biasa kan.. :)

shameel said...

salam zura.

Blum try lagi yg baru ni.Tgklh nk try jugak nnt.Kena backup dlu tak blog takut nnt hilang segala2 kalau silap nnt.

♥CIK SHA♥ said...

saye dah try kak..tapi selesa pakai versi lama lagi..^_^

Redbloodsnow said...

eh ada baru ek. tak perasan zie. nk try skodeng zie punya lah..hehe

tp for sure zie tak akan switch. more prefer yg lama ni. coz dah sehati sejiwa dgn muka lama :D

Zura said...

nk rase mcm nk makan je ieyla..hehe..

Zura said...

xpe salwa..nie dh perasan trylah...

Zura said...

try na..aku xbiase guna yg baru nie..

Zura said...

samalah dini...kekok..

Zura said...

aci redah je kak..hehe..

Zura said...

sbb kite nie selalu gna yg lama je kak ati...

Zura said...

akibat godeh2 lah amni yg th tue..kalau x xth jgak..

Zura said...

xpe joy..nie bgth tue..

Zura said...

kena cepat biase2 kan oya...supaya xkekok..

Zura said...

ari tue saje je try masz..kekoklah..switch back ..

Zura said...

tuelah myra...

Zura said...

xyah shameel...tue cume halaman baru je tue..kirenye ade optionlah tuk kite nk update...

Zura said...

a'ahkan sha..

Zura said...

akak pun zie..tp ari tue try jugak..mengagau d buatnye..