Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, October 30, 2011

Bosan Pulak

Assalamualaikum.....

Sekarang korang kat mana....??
- Tengah baca entry nie kan....kan...kan....kan....

Cuba korang scroll up...apa korang nampak....??
- Nampak header blog Merry Go Round kan...kan...kan...kan...

Ape korang rasa...??
- Jemu..??kalau korang jemu...aku seribu kali jemu...at least korang tak lah ari-ari dok tatap blog aku nie...

Apa aku rasa...??
- Aku nak tukar header baru tapi aku tak reti....

Solutionnya adalah...??
- Ada sapa-sapa baik hati tak nak buatkan aku header baru....hihihi...

Jawapannya...
- Apaaa...tak de sorang pun....huhu...tak pe lah....

~ zura ~

10 comments:

~AmyLiana86~ said...

akak tempah la kak..ikut suka akak nk design cmne..mcm amy punya tu pun tempah..rm15 jer....hehe

amal said...

alah ok jela zura. ce tengok header blog wani. lagi bosan hahaha.. wani pon tak reti nak buat header nih huhu

sarah mohamad said...

tempat lah! hehe kalau rajin + kreatif boleh buat sendiri :D

velasrizal said...

i pon xreti nk wat header. pakai yg bese2 nye je

ieda said...

ermm sesekali kena tukar kan ..
akak ada geng blogger yg buat header rm 10 je dik .. :) cubalah

nanti akak bagi add dia .
kalau perasan dia guna add link eb ezrin ..

Joy said...

x dpt nk nolong...x reti buat header ;)

|| NaFiRaa || said...

hehehhe.. me buat sendirik jek... pakai photoscape.. me buat simple2 jek.. nak buat gempak2.. tak reti.. ekekekeke

maszmadi said...

kalu rajin, gn software powerpoint je pon dah boleh buat dah..... tp yg ptg isi post n3 kan... hehe (ayat pujuk nieh)

oya said...

oya dah selamat tukar..hehe

Ardini Humaira said...

dni da bosan tengok blog snediri. sape nak mekapkan blog dni angkat tangan :D