Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, October 5, 2011

Hukum Atau Fesyen

Assalamualaikum....


Yes yes yes...mood untuk berblogging dah naik 40%....hahahaha...bukanlah saja nak share benda nie tapi untuk renungan kita bersama....pada aku eloklah di sebarkan ilmu dan peringatan itu berkali² walaupun sedikit.....

Kat FB dah banyak gambar nie tersebar sebenarnya....so aku sebarkan plak kat dalam blog aku nie untuk peringatan pada aku sesungguhnya....ambiklah iktibar dari setiap kejadian itu dengan penuh penghayatan....

>>>Dah macam ustazah plak aku nie....

~ zura ~

13 comments:

.: iEyLa :. said...

yang baik kite amalkan..yg xelok..kite cube hindarkan kan sis.. ;)

Nida said...

Dulu Kak Nida pun ada terbaca maklumat ini...

Thanks Zura for sharing :)

zella y said...

aah..kat dlm fb byk tersebar psl ni... yela... bagus di share sbb ada rmai juga yg xtau...

~AmyLiana86~ said...

tp sis kadang2 ada gak kate atas niat kita pakai cmtu..kalau niat bukan nk ikut org tu xpe..tp amy mmg xsuka pun kepit kat belakang tu..rimas..hehe

zh-ena said...

TEPEUK DADA TANYA SELERA

maszmadi said...

sharing is caring, kan.....

atty's said...

good entry..

velasrizal said...

kene pakai tudung elok2 supaya tak mcm org kristian

dwaty said...

dah tersebar kat fb... okla... buat renungan para muslimah... boleh berfesyen tapi kenala pada tenpatnya... sekarng ni yang pakai tudung macam rahib pun dah banyak... huhuhu

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

info baek....

ieda said...

uishh pernah timbul isu nie ..
hermmm sib baikkk akak x pakai mcm nie .. x minatt lah :)

Myra Jay said...

Itula kekadang orang terikut-ikut dengan fesyen tanpa memikirkan apa yang tersirat..

A N A K - A N A K K U said...

erm....aku letak gak pin kat belakang tudung, tp bila tudung tue mengembang sgt, xdelah ketat smp menampakkan bentuk leher....