Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, October 9, 2011

Jom Terjah Blog Newbie

Assalamualaikum...



Nak join segmen dari iMBobo....ari ahad nie dok baca² entry korang kan....terjumpa lah segmen nie...aku suka memeriahkan ape jua segmen atau GA yang korang buat mengikut kerajinan aku....kalau korang nak join klik kat sini --> Segmen Jom Terjah Blog Newbie....

Segmen nie mintak kita pilih satu entry dari blog kita yang kita rasa menarik....hehe....boleh tak aku cakap sume entry aku menarik....kalau tak tak lah korang datang jenguk komen kan...hehehe...gurau je....hanya korang je yang boleh menilai entry tue baik atau tak...

Okey...aku nak cakap ini antara entry aku yang terbaik pernah aku hasilkan.....


Done

>>>Ape lagi jomlah join...senang je....tarikh tutup 22.October.2011... :)

~ zura ~

20 comments:

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada kancil...

datang dari segmen yang sama...kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-imbobo-jom-terjah-blog-newbie.html

shameel Iskandar said...

Salam Zura.
mcm menarik jugak.Nnt nak baca syaratnya dulu. Kalo berkenan nak join jugak lah.

Zura said...

thanks kancil...hehe

Sharinginfoz said...

comelnya header

zh-ena said...

rajinnya..aku skang nie malas sgt nak msk GA

Miecyber said...

Menarik....:D

[sutera kasih] said...

nak join jgkla mcm best hehe

Myra Jay said...

Myra lak mood nak ber GA dah kurang..

Kekadang nasib je join..heheheh

- abdul hadi abdul muti - said...

dah follow blog ni.=)

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

ieda said...

hermm menarik nie :)

~aSHa~ said...

mcm2 idea blogger ni...agak menarik ni..

Zura said...

jomlah join sume...(skrg nie dh malas nk reply komen org.)

Ardini Humaira said...

dni mood nak buat GA dan kurang. mood join GA langsung tak ado.. mood update blog pon da pitam hik3

Zura said...

jgn pitam betul2 sudah..

iMBobo said...

thanks join! :)

[sutera kasih] said...

kak zura, sy pun join segmen bobo hehe

http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

eyryn said...

haii dear ! ryn singgah cnie dari segmen same..
btw, ryn sudaa follow cnie yerr..
jowm singgah blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

wanie wonek said...

hai. saya singgah dari segmen yang sama. kalau sudi jom la jln2 kat blog saya. kalau sudi lagi, komen la apa yang patot ttg blog saya yang boleh diperbaiki. thanks a lot :)

ijatazyanniaizzati said...

dtg dari segmen sama,. jom follow nia ijat juga.drop comments too ok.. :)

Zura said...

thanks sume yg sudi follow blog kosong nie...akan ku kunjungi blog kalian sbg balasan