Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, October 6, 2011

Majlis Raya Di Sirim Shah Alam

Assalamualaikum.....

Nak cita pasal raya sikit....bulan lepas dapatlah jemputan majlis raya dari Sirim....dorang buat kat Shah Alam Convension Centre....sebelah SACC Mall....aku pergi ngan dua orang lagi member opis aku.....makan free sapa tak nak....

Makanan dia boleh tahanlah....tak teruk dan tak sedap sangatlah...sedang²lah....untuk kenyangkan perut okeylah.....tapi aku hampa bila sate daging dia agak liat....sangat merundumkan my appetite....

Masa sampai tue aku kat belakang seseorang nie....style rambut dia mengalahkan artis....siap cakap dalam hati tue...."rambut tak ingat...macam artis"....bile dia toleh memang betul artis daaa....hahahaha...gelak sorang² aku dalam hati...dah nama pun dalam hati...sorang²la...

Member aku pilih meja makan sebelah meja artis tue...saje je member aku tue....tengah² makan datang lagi sorang artis kecil molek.....sebelum makan member aku terus terjah dia nak ajak bergambar....hihihi...segan aku....

Bila tengok dua orang member aku bergambar ngan dorang...tak kan aku nak jadi camera women je kan....so suruhlah member aku snap kan....hehe....selalu kalau jumpa artis tak kose aku nak bergambar cam nie...just tengok² je....

Nak tahu sapa artis tue....tak delah seglemer mana tapi ramai jugaklah orang kenal kan....

*
*
*
*
*
*
*
*

Aku ngan Maya Matahari....tegak je bergambar...mber aku siap rangkul pinggang Maya lagi tue...manalah tahu aku dapat tawaran jadi hulubalang istana ke....kahkahkahkah...

Lagi dengan dia....yang belakang tue lah artis yang aku cakap tue...rupenya Rohana Jalil...dengan dia aku tak snap gambar pun sebab tengok masa tue drg rushing nak ke pentas....lagi sorang Jaafar Onn....besar tinggi ko....Maya nie rendah sikit dari aku...tapi molek...

~ zura ~

11 comments:

.: iEyLa :. said...

wah..skrang main retis plak dah ek kak??hihi

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. syoknye dapat bergambar ngan artis.. kalo saya slalunye mesti segan nak bergambar ngan artis..

A N A K - A N A K K U said...

same tinggi je aku tgk, hehehe, oklah tuekan...adush jeles dpt mkn free, bkn sbb ko amik gmbr ngan artis ok....hahahahaha

maszmadi said...

wah bestnyer..... bukan senang nak dpt peluan ni kan.....

zh-ena said...

klu pki tudung lg bertambah cantik

Zura said...

aish..adelah sikit je ieyla..

Zura said...

segan sbnarnye nafira tp dh mber sume ambik...ape lg..join sekakilah...

Zura said...

eleh..ngaku jelah imah...aku tinggi lg dr dia..

Zura said...

nasib bdn masz..

Zura said...

blm terbukak hijab lg na..

Ardini Humaira said...

macam anak patung muka dia. cun btoi :D