Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, October 21, 2011

Apa Kesannya

Assalamualaikum......


Seharian tanpa blog....apa yang akan korang rasa kalau korang jenis tegar sangat dengan blog nie....

~ zura ~

10 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu...xkisah sngt lg..
tp seharian xmsg rse lain..hakhak

maszmadi said...

kalu hari kije mmg tiap2 ari lepas loceng bunyi, akan wat n3 untuk stok 1 minggu..... ujung minggu layan family jerk x yah riso ngan blog.. hehe

Redbloodsnow said...

kalau mcm zie yg selaku blogger tegar ni...mmg rasa tak senang duduk. rasa cam ada benda ya tak kena. jiwa tak tenteram...haaaa gitu..hahaha

P/s:
kak zura, nk games chuzzle
tu kan? ni zie ada up entry
utk akak mendownloadnya --> http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/10/nak-download-games-chuzzle-deluxe-ea.html

Ardini Humaira said...

kalo dni tak senang duduk rasa nak kena update juga kadang2 kalo tak dapat update dapat tgk blog saja pun jadi la hehe

sarah mohamad said...

gelisaaaaah tapi still boleh bertahan lagik sampai seminggu heheheh

Zura said...

ye lah..zie hari2 update..

Zura said...

xmsg sapa tue ieyla..hehe

Zura said...

buat stok masz..

Zura said...

smalah ngan akak dini..

Zura said...

hihi...seminggu tue pun berharga kan..