Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, October 3, 2011

Di Mana Dia

Assalamualaikum......

Alhamdulillah...aku masih di beri kudrat untuk terus menulis di blog kosong nie....kudrat tue ada tapi emosi tue yang tak berapa nak baik sangat....hehe....tue yang lama mendiamkan diri tue....elok plak tue lepas raya mood jadi hampeh....

Nak kata mood beraya tue ada....tak jugak....sebab mood tue biasa-biasa je....ntahlah....nak kata idea menulis tue tak de....tak jugak sebab cite raya masih belum di kongsikan lagi....antara nak dengan tidak je.....

Terima kasih pada kawan-kawan yang bertanya khabar aku....orang pertama yang tanya adalah Cik Izah...awek melaka....hehehe...ada yang bertanya melalui FB...msg handset....email....komen dalam entrylah...thanks again....

Bukan niat nak cari populariti...chewaaaaaah...tapi mood nie tak berapa nak menjengah dalam diri nie.....InsyaAllah aku akan cari balik mood tue...kalau korang terjumpa mood tue bagi tahu aku cepat-cepat tau...hehe....

>>>Okeylah....nak tido...selamat malam sume...luv u all....

~ zura ~

8 comments:

amal said...

ai mood cik zura dgn mood cik wani lari sama2 ke? hehe.. kita pun kekadang takde mood nak blogging. nnt ada mood blogging balik eh. kita dah rindu ni :)

ieda said...

aah lah dikkk winduu nie .. :)

[sutera kasih] said...

aaahhh la kak..lama giler akak x blogging huhu

Zura said...

pndai drg lari erk..hehe..

Zura said...

thanks kak eida...

Zura said...

xde mood lah yan..

Myra Jay said...

Moga mood akak cepat kembali tau :)

Zura said...

insyaallah myra..