Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, September 29, 2011

Duit Raya Di Penghujung Syawal

Assalamualaikum....



Jeng jeng jeng...hari nie last kita beraya atau berada di bulan syawal...eh silap...semalam kan last...suasana raya yang biasa² je pada aku...almaklumlah dah tua kan...duit raya pun xdelah dapat semeriah mana pun...

Tapi nuffnang berbaik hati bagi aku duit raya nie...satu BE kena jaga nie...dapat dua hari lepas...sebab aku memang dah lama tak update blog tapi still dapat BE...thanks again....lepas tue masih ada yang sudi masuk blog kosong nie....thanks pada korang ye.....

>>>Alhamdulillah....

~ zura ~

22 comments:

.: iEyLa :. said...

wahh..nk duit rayer!!!hikhik

Joy said...

haah..lama dah zura x update blog

Ya ALya said...

awat mendiamkan diri.......

maszmadi said...

alhamdulillah, ada jugak drpd masz yg xder langsung.. huhu

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. masyukkk!! duit raya dari nuffnang~

velasrizal said...

haha bertuah sungguh.. i pun dpt gak BE Milo tuh

cikguden said...

ingat pergi beraya tadi. hehe

Myra Jay said...

Rindu dgn k.zura,lamanya xdengaq kabar berita.
Akak sihat?

oya said...

syukur sgt ade BE kan wpon x hapdet..

dwaty said...

AKHIRNYA.... kena jaga tu... hehehe

Zura said...

meh dtg beraya umah akak dulu eiyla..hehe

Zura said...

hehe...xde moodlah joy..tue yg diam je tue..

Zura said...

xde pape lah Ya..xde mood je..

Zura said...

xpelah masz..lama2 ade lah tue..

Zura said...

nuffnang baik ati nk bagi nafira..

Zura said...

okeylah tue rizal..rezeki..

Zura said...

hehe..dah abis raya dah cikgu..

Zura said...

thanks myra sbb rindu..hihi..sehat alhamdulillah...

Zura said...

terkejut gak oya...alhamdulillah dpt BE..

Zura said...

kena belai2 ke dwaty...hehe

[sutera kasih] said...

rezeki tu kak :)

Zura said...

alhamdulillah yan...