Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Saturday, January 16, 2010

Banner Wish Contest

Assalamualaikum....

Sticky Mode Entry






Okey...first time nk wish thanks to FCU Community sbb sudi menjemput aku untuk menyertai contest nie....contest yg mudah sapa xnk cubekan....lg plak sekarang nie aku rase cm asyik nk layan contest aje...hihihi...sebelum aku postkan entry nie aku kena jawab dulu soalan² yg FCU Community suruh jawab bg memenuhi syarat² penyertaan...

Mengapa anda mahu memenangi contest ini...???

Sebelum nie aku mmg xpnah ade banner tuk blog aku nie....so bile ade peluang yg di bagi kita seharusnye rebut peluang tue...adatlah menang atau kalah dlm sesuatu pertandingan...tp percayalah setiap org sure nk menang...lg pun setiap org sure nk yg terbaik untuk blog dorang kan...manalah th pas nie blog aku leh jd lagi baik dr sebelum nie...tuah 2010...

Ciri-ciri banner yang aku mahukan...???

Tadi aku dh tgk size banner kat blog FCU Community so aku rase tertarik ngan banner yang size nye 125 x 125...xde besar sgt & xde kecik sgt...ngam²...lagi pun kite kena ade strategik tuk letakkan sesuatu gadget dlm blog kite supaya xnmpak serabut...so mata yg tgk pun rase cm relax je...hihihi....klau boleh nk colour kegemaran aku ade pada banner tue...purple & grey...

Cara nak menang...???

Syarat yg mudah tp xsemudah nk buat...walaupun byk follower blm tentu dpt support dr drg kan...okey...cara krg nk bg aku menang, sapa² yang masuk blog aku nie ikhlaskanlah hati krg komen ye...andai kata krg pun berminat nk join contest nie aku akan tolong krg balik...see...mudah je kan nk menang...tppppppp...

aku kena kumpul komen terbanyak sebelum jam 12.00 pada tarikh 31 Januari 2010....

Peringatan kepada komentator...

1 - Pengomen mestilah ada blog...

2 - Jgn plak krg letak anonymous plak sbb komen dr anon x di ambil kira...dah rugi aku kat situ...

3 - Kalau krg excited sgt nk bg komen xyah lah bg komen byk² sbb hanya satu je di kira dr org yg sama...

Okey itu saje dr aku...support aku ye kengkawan... :)



Free Signature Generator

26 comments:

chugie said...

aku nk tolong ko je lah ra.. aku pn de gak dpt invitation, tp x join kot.. so ra, hope ko dpt menang!

jgn lupe arini, main bowling sebelah ko.

A N A K - A N A K K U said...

hehehe biar aku jadi tukang support ko y pertama...chaio!chaio! ra..tuelah org ckp dr mata jatuh ker hati..mcm ko nie dr suka² dah jadi hobby...hahaahha good luck

iman said...

acik zura, semoga berjaya..nt dah ade banner mesti lagi cantikkan blog acik zura....congratulation

Zura said...

tenkiu krg...kalah pun xkesah just nk try je...tuelah kan dr suke2 terus jd cm hobby plak...aku tgk krg pun dh rajin layan contest...

fcuteam said...

salam... saye dah masukkan awak di dalam senarai peserta... gud luck ye.. :D :D

aRe-PeaK said...

good luck 4 contest..

Aiza said...

moga2 brjaya yea cs.. sama2 laa kita brhentam.. hik.. xde laa..

~~INTAN~~ said...

salam..

all the best

=)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhU..k0men utk zura yG rajin meng0men di blog sy..
GudLuck yer =)

miza said...

menang menang menang yuhuuuuu

Budak Pensel said...

cantik blog..

:D

Amane Asahara said...

salam singgah...gud luck 4 d banner...wish me luck 2 k...wassalam.

zaza said...

semoga kita berjaya....
sy pun join contest nie jg....
chaiyok2!!

-comment me back..hehe-

Dak Wan said...

Ok sokong kamu :)

Kyuubi_85 said...

bestnye dpt banner.. eh, kalau ko menang ble tak share banner tu? aku pun nak gak, tak de sebiji pun banner kat belog aku tu... :D

Zura said...

okey..thanks fcu

Zura said...

thanks are-peak..

Zura said...

okey zaza..nti sy ke sana komen ye...

Zura said...

kyuubi, jomlah masuk...manalah th ade rezeki dpt banner...hehehe...

Zura said...

thanks so much kat krg yg menyokong...

Ummi Fitrah said...

salam singgah..
good luck for contest

Zura said...

tq ummi...

NahDaTuLIzaH said...

hopefully u will get the banner Zura..
Nanti leh aku tepek kat blog aku...

Zura said...

hehehehe...insyaallah...klau ade rezeki..

~Ana Mujahid~ said...

yosh!!chayokkk!!!

Zura said...

tq ana