Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, January 22, 2010

Winner Of Top 10 Member

Assalamualaikum....




Ini result top 10 member aku yg rajin sign in....klau tgk kat atas tue Cik Izah plg rajin sign in....even aku sendiri pun malas nk sign in.....so dlm diam aku nk buat surprise kat Cik Izah sbb dia rajin sign in...kejutan ke sdgkan aku dh buat entry...hihihiihi..

Mule dulu aku nk padam bende alah nie tp aku rase cm unfair plak...follower dh rajin sign in aku nk terminate terus plak...so timbullah idea nk bg gift sikit kat Cik Izah nie...tunggu ye Cik Izah...masih dlm proses...



Free Signature Generator

18 comments:

ardinihumaira said...

Wah... Congrat cik izah ;-)

..nOj.. said...

xpenah ingat nk sign in. bkn lupa tp mmg saje buat2 lupa kot. hehehe

lemonade said...

yes2! saya ada jugak. hikhik

Zura said...

toce2...bg pihak cik izah...:)

Zura said...

ala noj kekdg tue dh ingat tp malas nk sign in

Zura said...

hehehe...tp elis ranking ke 3...klau first ranking sure dpt pape dr akak...

zh-ena said...

aku baru jea buat kotak tu kat blog aku hehehehehehhe

NahDaTuLIzaH said...

huhuhu..terharunye aku...

ni yang tak sabau nih...

makasih zura...

lemonade said...

it's ok. next tyme mayb. hehe

Zura said...

tuelah ko na...org dh berjeman buat...tp xpe...aku akan tetp sign in tuk ko...

Zura said...

hehehe...came2...tunggu...

Zura said...

okey elis...manalah th kot akak tergerak nk buat contest ke...

zella said...

slalu dtg tp xsign in hehehhe
tp xpe la kan... ;)

joegrimjow said...

erkk
xtau plak ley dapat adiah
huhu

Zura said...

blm rezeki...manalah th nti sy nk buat contest ke...haaahhh jgn xth..

Zura said...

hehehe...xpk pun memule tue...last minute br dtg idea tue...

A N A K - A N A K K U said...

asal name aku xde ra...:((

Zura said...

dah ko x sign in xdelah nama ko...