Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, January 27, 2010

Ucapan & Pesanan Untuk Kamu

Assalamualaikum


My followers


Sampai ke dini hari...inilah jumlah followers aku yg sudi ikut kemana aku pegi...sentiasa menjejaki aku setiap masa....hehhe...ye lah tue....okey...sebenarnye nk wish thanks so much kat krg sbb sudi berkawan ngan aku....

Walaupun kite dh jadi kawan krg tetap jgak nk jd kawan aku....krg tetap nk nyibuk dlm hidup aku...hihihi...this statement special for my lovely friend....kawan yg sentiasa naik dan rebah bersama aku...tp bile drg rebah aku buat tak tahu...hahhahaa...acah je...

Pesanan pd sesapa nk follow akunye blog silalah tinggalkan link krg ye supaya aku boleh terjah ke blog krg...klau krg sudi follow aku, aku seribu kali sudi follow krg....walaupun mungkin aku agak unable to visit ur blog everytime tp aku cube...
>>>Jgn lupe ambik award ye and komen tuk Banner Wish Contest



Free Signature Generator

6 comments:

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

sy follower ke 112 :P
tq cz follow sy gak..
keep in touch :)

ardinihumaira said...

ada award? wahhh

♥CIK SHA♥ said...

welkum2...tenkiu 2 zura 2..frenz 4 eva even trough 'maya'..ade rezeki leh jumpe..(^_^)

A N A K - A N A K K U said...

aku tau siapa y ko ckp nyibuk tue...ktorg y special di hati ko niekan...kalau xde ktorg hidup ko lebih bosan ra...hahahha tq 4 being my penyibuk too...

ezey said...

ehehe...sama-sama zura..eceh..malu lak i nak amik award....

Zura said...

tq sbb sudi follow

ambiklah award tue ye dini & ezey...tq

tq sudi jd kawan sy walaupun alam maya ye cik sha

xpe mah...sibuk2 krg pun krg mmg suke menyibuk...wakakakakaka...friend forever...luv u