Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, January 11, 2010

Contest Petua Kecantikan

Assalamualaikum....

Skrg nie aku pun dh mcm di rasuk plak....asyik nk masuk contest aje keje nye....kali nie aku nk masuk contest petua kecantikan....xkesahlah klau xmenang pun tp aku nk share something psl contest nie....



Banner contest yg di anjurkan oleh Ardini Humairah...


Okeylah...sbnarnye aku ade mcm² petua tradisional yg boleh di amalkan tp dek kerana kemalasan nk mengamalkan n nk jalan mudah...so aku amalkan moden nye cara....lagi pun klau tradisional mana ade yg ready made...

Sebenarnye produk nie aku gune dah terlalu lama....sejak sekolah lagi...sehingga sekarang pun aku still gunakan lagi produk nie...untuk menampakkan keberkesanan produk yg aku gune nie aku gune in one set...

Bile ckp psl one set nie confirmlah kite th...mesti ade pencuci, pelembap dan krim....sebelum nie aku gunekan produk nie jgak tp edisi lain....tp bile dh keluar edisi lain aku trylah tp still under same product....

Aku mempunyai kulit berminyak tp bile aku gunekan produk nie alhamdulillah kulit aku xdelah berminyak cm dulu lg...pencuci produk nie bertindak ngan lebih berkesan...jerawat pun susah nk lekat sbb kulit dh xberminyak sgt....

Selain tue klau kite rajin pkai dan amalkan siang dan malam....mmg ape yg di jnjikan akan menjadi...kulit akan kelihatan cerah dan bersih....okeylah...nk th ape produk aku gunekan sekian lama....


One set Safi Balqis...pencuci, pelembab & krim

Pembersih Muka Safi Balqis UV White x2 plus Q10 100 g
- Mengandungi rumusan 99% bahan aktif berasaskan tumbuhan, membersih dgn sempurna, tidak menghakis lembapan semula jadi kulit.

- Halus, mulus dan cerah dalam masa 3 minggu * (penggunaan berterusan bersama rangkaian produk safi balqis)

- Pencerahan berganda bersama dgn pelembab

- Nano Q10 menganjalkan kulit dan memperbaharui sel yg menghasilkan kolagen


Krim Pelembab Siang Safi Balqis UV White x2 Plus Q10 - 60g
- Pencerah berganda melembap, melindungi kulit drpd sinaran berbahaya UVA & UVB, meratakan tekstur warna kulit.

- Halus, mulus dan cerah dlm masa 3 minggu * (penggunaan berterusan bersama rangkaian produk safi balqis)

- Pencerahan berganda-kombinasi biowhite, vitamin C & B3, mengurangkan kesan pembentukan melanin untuk kecerahan 2x lebih cepat.

- Pelindungan UV - SPF 15 melindungi kulit dr pancaran UV

- Nano Q10 - menganjalkan kulit, memperbaharui sel² yang menghasilakn kolagen



Krim Kecantikan Safi Balqis UV White x2 Plus Q10....yg nie sorrylah xde explaination sbb kotak dh hilang...hehhe...function dia lebih kurang je...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
>>>Tp yg utama sekali mase nk basuh muka pepagi pas bangun tido tue eloklah di dahulukan ngan bacaan selawat....mmg inilah yg aku amalkan....perbykan minum air kosong...




Free Signature Generator

12 comments:

ardinihumaira said...

:-) terima kasih sudi join.. Waah, pguna safi balqis..gadis melayu ni. Hehe.. Saya link kat peserta contest jap lg link contest ni ya... ^_^

norhaizan said...

kak zura masuk contest eh..gud luck yer..owh..dah macam penjual safi dah ni.siap ada describtn dia lg..hee..sunguh suci sungguh murni..safinyer day cream mmg best!!

NahDaTuLIzaH said...

Baca entry ko ni macam baca iklan Safi lak...huhuhu...
Anyway gud luck..rase cam join gak la...hihi

YanDarwisy said...

He...bleh jadi duta kamu ini. Dulu layan gak safi ni, tapi skrg pakai Tia Amelia dah masuk 3 tahun. It's ok jugaklah...

Zura said...

okey ardini...nti sy terjah ke sana lah

Zura said...

jomlah haizan masuk contest nie...just share petua...akak rase haizan sure ade byk petua...

Zura said...

jom join reramai izah...mcm iklan...??hihihi...

Zura said...

duta...??uish...xcukup syarat lg...hehehe...mber pkai tia amelia jgak...dia pun ckp okey...

pak long said...

salam...
waaa.dasatnya iklan....ni kira boleh carik makan buat iklan ni..
appy selalu

Zura said...

w'salam...
kata nk share...tp seronok bile kite dpt share something ngan org lain..

zaza said...

patut pun comel lote.. huhu.. naper tak pakai krim malam..?

Zura said...

hehehe...org malas...