Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, January 15, 2010

Gift Dari Sabahan

Assalamualaikum....

Cantik betul ciptaan Allah nie kan...matahari pagi yg bersinar....ayattt...nie mase aku tgh on the way nk g keje....dek kerana kagum kan ngan ciptaan nie so tgh drive aku membahayakan diri snap gmbar matahari pagi nie....


Rase damai je....


Rupe²nye ade org nk bg gift...nie mber aku br balik dr Sabah...so dia bg sorang satu kerongsang nie...cantik...aku ambik warna kuning sbb xde warna nie lg...dulu ade opis mate aku yg lain pun mak dia br balik dr Sabah then jual mende alah nie tp mahal....so xdelah beli...rupenye ade org nk bg free...hehehe...thanks Kak Lin...





Free Signature Generator


14 comments:

zella said...

kt sbh kwn2 sy ckp mmg popular benda2 camni...
cantik kn...
lg best sbb dpt free...
hehehhe

Didi Nadhirah said...

cantik

Zura said...

hehehe...sbb free tue yg nmpak cantik je tue...hihihi

Zura said...

yup mmg cantik...

onniey84 said...

cantiknya colour tu pndai zura pilih

Zura said...

ada lg cantik onniey tp sbb colour nie yg xde...so ambik nie lah...

Legasi Piston Pecah said...

beshnya berjalan-jalan disana...belom sampai lagi..bilalah ek?

chugie said...

aku pn penah de 1 cam ni, tp x tau p mana dah.. byk sgt brooch, tp aku hanya guna yang same je sampai rosak! heheh:D

Zuewairy said...

nice kerongsang;)

Zura said...

xpe piston ade rezeki xkemana...

Zura said...

hehehe...aku nielah satu..

Zura said...

se nice org yg bagi tue...hehehe

~ain said...

cantik.. satu hari nanti, zura kena pi sabah.. sebab sabah adalah best!

Zura said...

tuelah mber yg g tue pun ckp sabah best...erm..kena mintak ehsan companylah buat trip ke sabah...hehehe