Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, January 11, 2010

Cuak Bila Tiba Di Bukit

Assalamualaikum....

Klau krg memandu part mana yg buat krg cuak....atau krg mmg dh expert memandu mcm Kimi Raikonen, Fernando Alonso atau cm Alex Yoong...klau jln lurus sure expertnye...pecut x ingat...gune enjin turbo mmg kelebihanlah....

Pada aku jalan mana pun insyaAllah aku boleh memandu ngan keyakinan yg tinggilah...tp tang satu nie mmg akan buat aku cuak tetiba walaupun mase test jalan raya dulu lulus....bkn kata x lepas tp mmg jantung aku rase nk tercabut d buatnye...

Sbb tue org ppuan suke gune kete auto...rata² aku tnye drg pun cuak tang nie....tp aku just gune manual gear je so kena bekerja keras sikitlah bile time part nie....aku paling elakkan bile kena jammed kat bahagian bukit atau kaw. mendaki.........tensennnnnnnn...

Bile kat bukit je mulelah darah aku gemuruh mcm nk masuk pertandingan ratu cantik...bile nk jalan aku press pedal minyak x ingatlah...lantaklah org nk pelik jnji aku lepas bhgn bukit tue....sbb cikgu mmandu aku pnah bgth...tekan je minyak tue peduli org tgk....




Ini x curam sgt....still okey lg lah....




Free Signature Generator

6 comments:

onniey84 said...

amalkan Bismillah dan selawat utk elakkan darah gemuruh masa memandu

Zura said...

thank onniey...mmg sentiasa bace...

norhaizan said...

hohoho..pompuan kurang cekap memandu dari lelaki kn..saya lak masih tak pass ujian memandu..huhu..sedihnya..kalo nk pakai keta nnti mesti cari yg auto..

Zura said...

betul tue...lelaki nie mcm mana action pun drg bleh buat...

xpe haizan...pelan2 mesti pas nye

NahDaTuLIzaH said...

Erm..aku lak prefer manual dr auto. Auto tak bape pick up sgt. So far ok je...kene pndai main clutch and minyak. Nasib baik umah aku atas bukit. Kire cam tmpt training aku la tu...huhu

Zura said...

hehehe...aku pun prefer manual...klau auto tue cm xbest main satu kaki je...