Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, January 25, 2010

Bowling Lagi

Assalamualaikum.....

Aktiviti ari sabtu br nie mmg best bg aku....mana tak nye...dpt main bowling lagi...tp ngan Imah, Zie, Ida, Fami & Bad....mmg happeninglah...ajak Ena tp Umairah xsehat lagi so xdpt lah makcik tue join ktorg....

Main bowling nie mmg x di rancang dr awal....last minutenye plan....memule Imah nak main ngan hubby dia Bad...pastue bile dgr nk main bowling aku ngan Zie pe lagi...nk joinlah...ajak lah Ida sekali...

Ingatkan nk main kat Cineleisure sbb takut kat OU jd cm last week...jammed ngan parking penuh....tp dek kerana harga kat Cineleisure mahal dr OU n kureng best main kat sana so terpaksalah redah OU...

Lagipun memasing dah biasa main kat OU....dah masaklah org kata...hehehe....tp aku bernasib baiklah sikit sbb dpt parking sama level ngan tmpat bowling...walaupun aku parking kat cross bridge nk ke old wing...

Org yg smpai dulu...Zie n Fami...pastue aku smpai kemudian...oleh kerana drg xsampai lg and perut ktorg dh berbunyi...ktorg g makan dulu kat Seri Melaka Restaurant....1st time aku makan kat situ...Zie dh byk kali so dia thlah mana sedap mana xsedap...

Abis makan ktorg terus g main....tp Ida xsampai lg...so menunggulah ktorg....ktorg main 2 game je...takut xlarat nk main 3 game...dua² game aku dpt 2nd place...hehehe...1st game Fami juara, 2nd game Bad juara....mmg enjoy....





Aku order Mutton Rendang Rice n Coffee Iced, Zie order Kueh Tiow ape ntah ngan Iced Limau...Fami order air bandung ngan Mee Tom Yam (betul ke??)


Comel Fatin...pipi dia.....ggggrrrrrrrrr....



Time Ida tgh mbuat balingan...makcik nie bile time dia jalan time tue lah dia hilang...


Tue ayah mithali....tgh susukan anak...Bad, Imah ngan Haziq



Screen point....


Bendera Brunei tuelah lane ktorg...



Aku ngan Zie yg tgh kebosanan menunggu giliran.....hehehe



Zie, Ida, anak Ida tp xth yg kakak ke adik, Aku


Iman comel....geram aku tgk budak kecik nie...suke aku usik dia....




Free Signature Generator

8 comments:

iman said...

hehehe mmg enjoylah acik zura....imanpun suka ngusik acik zura...hahaha

Zura said...

erm...a'ah suke buli aku mcm ibu dia jgak...hahahaha

ardinihumaira said...

whoooaaa... saya ni pernah main sekali je seumur hidup. pas jatoh tonggeng malu dah nak maen. hehe

Diarihatiku1976 said...

akak memang suka main bowling ni.. kalo dapat memang tak reti nak balik dibuatnya.. ahahskss...

Zura said...

ala dini jgn main kat tmpat yg sama...biaselah tue jatuh tergolek...tp cm ne leh jatuh tergolek erk...ermmm...

Zura said...

wahhh...tue yg bahaya tue kak...dpt main xreti nk balik...lain kalikan kak...kite buat lane bowling depan umah...hahahahha

chugie said...

hee.aku mmg x buat entry ni, sbb ko mesti akan buat.. so tumpang ko je ler..

Zura said...

ala aku nk gmbar dr phone ko...