Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, January 5, 2010

♫ Akanku Tungguuu ♪ (lagu kump Candy)

Assalamualaikum....


Tadi saje je gegatalkan tangan g kat menu nie dlm nuffnang....klau minggu sebelum² lepas klik aku tgk status dia unpaid...tp td tgk status dia dh change to sent...that means aku hanya perlu menunggu cek nie smpai ke tangan aku....

Ini adalah first click aku tuk cash outkan money dr nuffnang...xdelah byk mana pun tp hasil titik peluh berblog selama hmpir setahun....berbaloi²....mule dulu nk tunggu smpai agak² dh letihkan tp dek kerana nk rase keterujaan tue aku try jelah...:)

>>>Pas nie br kumpul bebetul kot...nk tunggu byk² sikit...dh byk, sikit plak, cm ne tue...sbnarnye aku nk byk ke nk sikit...ermmmm...




Free Signature Generator

12 comments:

ariff said...

tahniah2

[asam]pedas said...

mesti riban2 kan???

Zura said...

tq arief...

Zura said...

ish...xdelah riban2 just ratun2 je...hehehe

~ain said...

ohooo.. hebat.. hebat!!

onniey84 said...

tahniah zura..lepas ni tunggu riban lak...eheheh

Zura said...

hebat hebat...tp hebat lg hang jebat...cm pantun plak...

Zura said...

riban onniey...berjanggut kot nunggu...hihiihi..

onniey84 said...

zura oni nk tya, kalau cast out berapa lama status dia akn jadi sent?
pastu cmno nk print erk..kalau klik prin to file., pastu nk cri kat mana?
tulun oni tk pandai..heheh

onniey84 said...

klau minggu sebelum² lepas klik aku tgk status dia unpaid...tp td tgk status dia dh change to sent...
zura maksud zura, lama juga ker dr unpaid kepada 'sent'?
huhu lama jugak nak menanti yer

Zura said...

a'ah lama jgak lah onniey...rase nye berminggu2 jugaklah...tp mase tue xnk menghitung hari sbb nti terase lama tunggu so kite buat dek je..

kite bg nuff 1 month tuk process cek kite...

onniey84 said...

heheh ok zura ,,thanks babeh...