Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, January 12, 2010

We Care About U

Assalamualaikum...




Tadi tgh² bace blog Zamz terjumpelah entry nie...ade kempen tuk blogger, En Megat....so aku pun bacelah blog En Megat nie yg bertajuk Tangisan Aku, Isteri dan Anak²....mmg sedihlah bace luahan hati beliau....

So terpanggillah aku tuk sama² join kempen nie....dpt menolong cara cm nie pun dh kite okeylah...drpd memandang dan duduk diam tanpa bertindak...kalau kalangan krg bace blog aku nie rajin² terjah blog En Megat ye...



Free Signature Generator

15 comments:

JAI said...

iyer ker?Belum baca lagi kempen tuhh..

LanaBulu said...

Simpati...Zura!

YanDarwisy said...

Blogger yg prihatin kamu ni. Alhamdulillah...

Zura said...

silalah bace...rasenye klau xkite org islam yg menolong sapa lglah nk tolong kan...

Zura said...

erm..mmg simpati sgt ngan nasib en megat nie..

Zura said...

ntahlah yan...sy nie jenis cepat kesianlah ngan kes2 cm nie...

chugie said...

emm nnti nak join gak ler ra! asal ko x online ni??

denaihati said...

Besok akan ada pengumuman update contest Berani Gagal jangan tak visit ya.

Zura said...

join jgn xjoin zie...gamatkan lagi contest nie...

aku malaslah nk online skrg nie...cm xde mood je...

Zura said...

okey thanks denaihati...

lemonade said...

nak tgok jgk lah. x bc lagi tntg ni. =)

zh-ena said...

nnti try singgah jap

Zura said...

g lah bace cepat...

norhaizan said...

ada gak jumpa simbol tu kat blog lain..tak lak jengah pon..ni gak singgah la ni..

Zura said...

singgah jgn x singgah