Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, January 4, 2010

Pantai Cahaya

Assalamualaikum.....

Okey nie nk cite psl percutian pertama aku sempena thn 2010 nie...Kelab Sukan company aku buat aktiviti kat Pantai Cahaya, Port Dickson pd 02.01.2010....seramai 100 orang menyertai aktiviti ini yg terdiri dr staff Jasa n ahli keluarga....

Ini sume hasil kutipan aku mengemis tiap² bulan mintak yuran kat drg² nie staff Jasa...wajib bayar...kerjaya yg aku plg xsuke, jd bendahari xkesahlah bendahari ape sekali pun...tp aku di amanahkan sbb aku account department...benciiii....

Sebenarnye dh terlalu lama ktorg merancang nk ke sini tp dek kerana hal² yg xdpt di elakkan, so akhirnye terlaksana jugak pd thn baru...rupenye nk tunggu thn baru....selain tue dulu ktorg buat tournament bowling...n thn lepas aktiviti kat Ulu Yam....

Mmg enjoylah bile aktiviti cm nie...nak nye klau sporting....walaupun ade staff baru tp drg tetap happening n sporting tuk join game nie...aku mmg xketinggalan lah nk masuk game yg ade...sementara bujang...

Tak byk gmbar aku snap sbb sibuk main kan...so ini jelah aku snap...aku tgh tunggu mber opis aku yg lain load dlm pc...leh kidnap gmbar sikit....hihihiihi...




Aku & Nasha mase otw...dlm bas....



Tgklah tue hamper beratur...hamper plg mahal RM100.00....game nie xde pemenang perseorangan...sume nye main in group...







Nie masa tgh dok sensorang...aku mmg suke memandang laut sambil² snap kejadian Allah s.w.t...mmg indah....aku xmandi sbb ttuuuuutttt....klau x pantang jumpe air beb....mana leh pndang je...



Free Signature Generator

11 comments:

Aidi-Safuan said...

PD ade pulau cahaya??sirius xpenah dengar.hehe

Sharinginfoz said...

wow, dah mula bercuti.. seronoknya..

Pengalaman Bersama Nuffnang…

Puji Jangan Tak Puji

A N A K - A N A K K U said...

ra...asal muka ko nmpk kembang semacam jer...lain laks aku tgk, dont say kodah gemuk ok....bestnyer ra....

Zura said...

hehehe...bkn pulau cahaya...pantai cahaya...typing error...nie gara2 HR tampal memo tulis pulau cahayalah nie..

Zura said...

wow bestnye nuff sharinginfoz...

Zura said...

xkan aku nk ckp diri aku gemuk...plg xpun muke aku dh berisi je...xdenye aku nk ngaku gemuk...hahahaha..

LanaBulu said...

hee..lain kali plan laah elok sikit,..biarlah masa tak ABC..
tak pa nanti tahun depan planning baik2 lagi..

NahDaTuLIzaH said...

Wa..sronoknye...

Ingat nak ikot..tapi br gi PD mase cuti krismas...tapi kalau gi lagik pon ape salah ek..huhuhu

Zura said...

yelah...PD tue sentiasa menunggu kehadiran ko nye...hehehhe

~ain said...

best jugak cuti2 gini kan sekali sekala..

Zura said...

xnklah sekali sekala...nk selalu br best...