Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, January 14, 2010

Anonymous Yang Berhati Suci

Assalamualaikum....



Aku xthlah sape pengomen nie....mungkin dia org yg acapkali masuk blog kite, di perhatikan tanpa pnah bersuara sehingga tiba masanye...ini kali pertama aku terima comment dr anonymous...

Kebiasaannye org akan condem satu² blog tue tp komen yg aku dpt nie cm satu komen yg membina...nie coment yg agak berhati suci...hahahha...thanks to u...xkesahlah sapa anda...mmg aku terlalu lemah dlm bidang ini...sebenarnye ade lg satu komen anonymous tp xth mana entry dia komen...



Free Signature Generator

14 comments:

A N A K - A N A K K U said...

hehehe..bgslah ra...ko kene tingkatkan usaha..dah ramai peminat ko nie...dr ko sesuka jer dah ko kene wat keje full time utk blog nie...as ur beloved bestfrends usaha laik..aku sokong ko..asal ko x ol???????

Zura said...

hehehe...tuelah dr suke2 dh jd cm nie plak...pape pun alhamdulillah...nape aku xonline...aku ketiadaan hatilah nk online skrg nie...keje aku asyiklah nk potocopy doc tuk audit...bosan tul...

rizputra7 said...

eh..sama ler..aku pon ada gak...sama jer ayat tue..

Zura said...

ye ke...ermmm...mungkin org nie nk bg support kat kite atau sape2 yg dpt supaya terus berblogging...

pikaka said...

wah bagus betul :D

Didi Nadhirah said...

usaha tangga kejayaan

zella said...

bagus la cik anon ni...
bersih skit name2 anon yg slalu di kaitkan dgn perkara2 spti bg komen yg hampeh heheheh

onniey84 said...

dia kasi semangat tu zura..miahahaha..
tp naper tk letak link?

Zura said...

betul3x..pikaka teringat pikachu...hehehe..

Zura said...

klau xde tangga cm ne didi...naik escalator boleh kot...cepat sikit...hehehe

Zura said...

mungkin nie cik anon yg berjiwa rakyat kot...hahahaha..

Zura said...

tuelah yg misterinye onniey..tp xpe...selagi komen yg buat hati x terbakar leh layan lg...

~ain said...

bagusnya anon ni...

Zura said...

baguskan...buat kite jd semangat nk berblogging nie...hehehe...

Anon...???teringat lagu Cik Ainon Janda Muda...ade sorang budak kg suke nyanyi lagu nie bile kenduri umah ktorg...kebetulan plak nama mak zura Ainon...