Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, January 18, 2010

Corat Coret Merry Go Round Sempena 1 Year Berblogging

Assalamualaikum....

Okey....semalam adalah hari ulang tahun blog aku yg pertama....sbb tue aku bg krg award....ambiklah ye....erm....byk suka duka berblogging nie....byk perasaan yg bermain mase berblogging nie....

Pada mulenye aku sekadar suke² je nk ade blog nie...sbb aku bkn jenis yg suke menceritakan tntang diri ini sgt....sikit² tue bolehlah tp xdelah smpai dlm kain pun nk cite....even perasaan tgh bercelaru pun aku still sorokkan....

Rase mcm nk cite pd dunia ape yg aku lalui mase aku berblogging tp aku xnk melanggar batas n prinsip hidup aku...so terpaksalah aku menahan sedalam² perasaan itu....bayangkan lah kite ade tmpat tuk berbicara tp kite tersekat untuk itu....sakitkan...

Pagi nie mmg buat aku tersenyum....buat aku rase nk melompat....bukan senangkan aku nk org jengah blog aku yg low class nie...tp bile time nk ulang tahun nie aku telah mencapai sasaran aku tuk 100 followers on my anniversary date....malah lebih sorang...

Selain tue aku jenguk nuff aku pun dh naik RM nye....wahhhhhhhhhhhh...itu yg aku rase nk melompat sakan tue....pastue lagi berita gembira bile keputusan main bowling dh aku ketahui....hehehe..nk th sape menang...nti aku cite erk...

>>>Geramlah xjd plak buat sticky mode entry tuk Banner Wish Contest....rajin²lah krg bg komen ye kat entry tue n ambiklah award kat entry sblum nie....thanks... :)....pape pun thanks so much kat krg yg support blog ini...


Free Signature Generator

2 comments:

zella said...

happy 1st anniversary!!
semoga pasni boleh jd blogger yg lebih berjaya lagi ;)

Zura said...

thanks zella...become first wisher...hehehe...