Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, October 24, 2011

Magnum Classic

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah dapat jugak merasa ais krim magnum classic nie....sedap sangat dengan bahagian dalamnya perasa vanilla....tapi tak de pulak orang bawak mahkota ngan kerusi di raja bagi kat aku....hehehe....

Aku tertarik dengan packaging nye....

Tebal siot ais krim nie....

Vanilla ngan coklat mmg feveret aku....

~ zura ~

12 comments:

.: iEyLa :. said...

hukhuk..pg2 dah wat orang terliur la akk ni..hikhik...
alin kali mkn dlm tren..bru jadi..hihi

Nida said...

Menggoda jiwa betul aiskrim tu... :)

Salwa said...

Wah. Wah. Nak jugak..kitorang satu umah mengidam nak beli magnum classic ni. Takde can nak gi kedai je.

oya said...

craving ice cream bile tgk magnum ni..nyum!nyum!

velasrizal said...

ooh mmg nampak lazat sekali.. kene beli ni

onniey84 said...

sedap nyer..meleleh air liur ni taw..heheh

Ya ALya said...

ya mkn pun belum lagi ni...kena cari ni....

zh-ena said...

dpt gak merasa erk ra

Myra Jay said...

Nak gak try eskrem ni..

Sebab myra pun suka coklat + vanila :)

Liza Razak said...

fav saya ! trus rase nk beli kat kedai bwh..nyum nyum

Ardini Humaira said...

jadi princess ooo kalao mamam cekerim ni :D

Zura said...

sedap magnum nie..ada mcm2 perase...