Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, May 2, 2011

Kawan Yang Nak Kawin Aku Pulak Yang Excited

Assalamualaikum...

Alhamdulillah....aku rasa heppy memanjang bila bulan mei nie ramai kawan-kawan aku yang nak menamatkan zaman bujang dorang...dorang-dorang nie nak masuk fasa baru iaitu jadi 'bini orang'...hehehe...

Tarikh plak tue dekat-dekat.....ermmm....tak tahulah rezeki dapat pegi majlis sapa...sebabnya dua orang kawan aku nie...jauh dan masa tak berapa nak kena...yang lagi sorang dekat Selangor je...insyaAllah kalau tak de aral sampailah kot...

Meh kita tengok sapa yang nak jadi 'bini orang' tue...

Cik Zaza...dia nie pun blogger dan dah lama tak blogging...tarikh nikah dia 26.05...majlis sanding 27.05....kat Kelantan....cam na nak terbang ke sana...dah lah hari keje plak tue...kalau nk pegi kena apply cuti banyak tue...lagi plak hujung bulan tue...tengah bz lah masa tue...takut tak dapat cuti je...

Nie mana satu plak nak kawin nie..hehehe...yang nak kawin hujung bulan 5 nie yang tepi sebelah kiri sekali...yang tengah berpeluk tubuh tue..x-opismate aku...nama dia Kak Ina...dia nie pulak buat hari sabtu 28.05...jugak hari keje...kat Perak....erm...

Lagi sorang member kolej...Sally...Sally nie dekat je kat PJ...tarikh aku tak tahu....sebab dia ada mintak aku address nak pos kad...so aku consider dia pun dh dekat tue...

>>>Seronok tengok kawan-kawan nak kawin nie...aku tumpang heppy tuk korang semua tau....semoga majlis korang berjalan dengan lancar.....Selamat Pengantin Baru Korang....
Blogger Templates

18 comments:

~aSHa~ said...

lepas ni giliran zura plak.insyaAllah

@e_da said...

nanti tunggu turn zura lak...hihi

Miecyber said...

Tahniah kepada mereka....

Kapalterbang bateri

Kapal terbang bateri ni ada bawa bateri spare 5 bijik..Jadi lom jatuh lagi hehehehe

aleen aiden said...

uih ramainye yg nak naek pelamin..jenuhla nak sediakan hadiah.hee

krole said...

wuahhh bestnye heheh...makan free ngee~tahniah tok mereka~dah smpai seru kan???hehehe~

Myra Jay said...

Lepas ni atuq kenduri la ye cik Zura.. Takpe, mana yg sempat p, p lah.. Dahulukan yg kita mampu k :)

Lulu caldina said...

hai awak, akhirnya akan sampai giliran awak juga..*wink

d_LA said...

haaaa...sume tgu turn zura tu..hehe

♥CIK SHA♥ said...

sha nak tunggu turn akak..nak g kenduri akak dengan muke tak malunye..hek3..

Zura said...

amin asha..doa tue..

Zura said...

alamak eda...kena cepat2 cari pacar nie..kihkikhi

Zura said...

thanks mie...

ooo..drg ade bwk spare bateri..hehe...

Zura said...

nk buat cm ne aleen..

Zura said...

kalau pegi dpt lah makan free krole..

Zura said...

hehehe...atuq kenduri kite plak...aduii..tuelah mana dpt pegilah...

Zura said...

aminnn lulu..thanks tolong doakan..

Zura said...

tuelah dla..tolong dla..hehe..

Zura said...

hehe...xpe sha..insyaallah akak jemput...xde istilah muke xmalu lg dah..