Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, June 5, 2011

Sindrom M Melanda Diri

Assalamualaikum...

Sejak dua tiga menjak nie aku macam di serang sindrom M je...malas bekerja tue satu hal...itu tak dapat di nafikanlah....malas nak berblogging pun dah semakin membuak-buak nie..adooiiyay....tapi malas nak membalas komen-komen dari korang....

Selalunye macam mana lewat pun korang post komen kat entry aku, aku tetap reply....tapi lah nie..malas bebenau...aku terase jauh je ngan korang klau tak balas komen korang....kalau balas tue sekurang-kurangnye adelah respon dari aku...hehe...

>>>Perlu ke kita balas setiap komen readers...erm..??
Blogger Templates

12 comments:

.fariza. said...

kalau tak sibuk, apa salahnya balas.

Ya ALya said...

cam ya kalau sempat insyaallah ya akan balas komen2.......

maszmadi said...

bergantung pada yang bagi komen.. kekadang ada pengomen yang datang balik blog kita n tengok samada tuan blog komen balik x?? masz selalu gak kena (kadang2 dah macam YM lak, bersoal jawab dalam komen box, hoho) tapi kalau komen tu berbentuk kenyataan, bukan soklan, x perlu balas kut.

but masz rasa dihargai kalau tuan blog balas komen yang diberi.. kan? kan? kan?

Miecyber said...

Semuga semangat kembali pulih...

Tikus gergasi

hanaahmad said...

aku rasa perlu kot! hehe

etiey.com© said...

kalau rasa perlu, eloklah di balas.. hihi

aTy _faRed~ said...

hahahah.. ai selalu gak kene penyakit same tu... ;p

NahDaTuLIzaH said...

hurmmmm....tarik nafas, hembus nafas, tarik nafas, hembus nafas (buat banyak-banyak kali) sampai ko bosan pastu mesti dah takde M lagi! hehehehe

Redbloodsnow said...

samalah kita kak. tp zie terpaksa rajinkan jugak..hikss

ieda said...

alorr dikkk akak risau jugakk kalau sindrom nie melanda akak .. huhuh take ur time dear ! :))

d_LA said...

dla skang ni sebab tenet wat hal, hari ni baru update setelah 4hari x blogging..BW pun selow je..huhu..

Ardini Humaira said...

dni baru dapat bw.. ni malam ni pulun habiskan bw blog2 yang selalu komen blog dni hehe