Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, June 20, 2011

Entry Testing Ingatan

Assalamualaikum....

Aku nak share ngan korang pasal daya ingatan kita sebagai manusia melayu....sebab Tun M suka cakap melayu mudah lupa....sehingga kan pepatah tue jadi ikutan setiap kali kita lupa....tapi tak kan melayu je mudah lupa....bangsa lain pun mudah lupa jugak kan...

Tapi sebenarnye pepatah tue bukan lah untuk melemahkan atau memandang rendah bangsa melayu tetapi untuk mengingatkan kita bangsa melayu supaya jangan terus-terusan jadi bangsa pelupa...think positive...satu ingatan yang penuh sindiran...pada aku lah....

Okey...aku nak tanya korang lah erk...sejauh mana korang ingat URL blog followers korang....ak ak ak...jangan baru nak bukak blog followers korang plak pastu br jawab soalan aku nie....hehehe...aku sendiri pun tak ingat semuanya....certain² URL je...

Nak aku senaraikan tak...ini jujur tau...aku list kan tanpa bukak blog member..kalau korang tersenarai memang korang orang bertuah...pada yang tak tersenarai..really² sorry ye....memory aku setakat bape gygabyte je tau....

Meh tengok meh...
  • http://zura-merrygoround.blogspot.com - blog utama aku..hehe
  • http://merrygolyrics.blogspot.com - second blog aku
  • http://zh-bucuk.blogspot.com - ingat sebab ena memang bucuk..hahaha
  • http://iezmierah.blogspot.com - zie
  • http://adushperniesemuaxleh.blogspot.com - imah...macam dialog daaa..
  • http://idasyazeeha.blogspot.com - ida...ingat sebab nie gabungan nama anak² dia kot
  • http://amalini.blogspot.com - wani...
  • http://normj1001.blogspot.com - myra..senang je nak ingat..kehkehkeh...
  • http://princessredbloodsnow.blogspot.com - ingat sbb kat header zie ade tulis
  • http://ardinihumaira.com - dini..konpius sama ada ada huruf H kat belakang atau tak..nak tngok betul ke tak korang try masuk guna URL tue..
  • http://bambam-story.blogspot.com - cb..pun senang nak ingat...
  • http://wahidayatulaswa.blogspot.com - kak wahida...nama dia sedap
  • http://miecyber.blogspot.com - ingat cyberjaya..
  • http://sharinginfoz.blogspot.com - pun senang nak ingat
  • http://qamarguyz.blogspot.com - pun senang nak ingat...
  • http://ladydyla.com - dla punya senang nak ingat sebab simitrikan sukukata tue je...
  • http://attyfir.com - kak aty...simple but nice..
  • http://iedaimmi.blogspot.com - kak ieda..betul ke kak..konpius...kalau tak salah ade number...tapi tak ingat numbernye...
  • http://moonoor.blogspot.com - nor...rase dah betul kot...
  • http://sweetstobery.blogspot.com - elis...betul ke aku pun tak pasti...ingat² lupe...
  • http://nojj.blogspot.com - noj...rase cam betul..hehe..
  • http://akudansesuatuz.blogspot.com - rizal...betul ke erk..??
  • http://bintangkita080808.blogspot.com - IEB...baru tadi bukak blog dia sebab nak link kan kat mber pasal kematian Qayum..hehe...
Ini je kot yang aku ingat buat masa nie....yang lelain tue very sorry ye...bila nak buat backlink kat korang sure aku kena bukak balik blog korang tengok URL blog korang...rase² bape gygabyte memori aku erk..hehe..

>>>Tujuan entry adalah saje² dan untuk mengetest daya ingatan aku..masih terlalu lemah....
Blogger Templates

12 comments:

maszmadi said...

wah lebih doploh lah.. tahniah.. tingkatkan usaha, upgrade memory card zura yerk.. hehe

Zura said...

hehe..masz punye url..http://maszmadi.blogspot.com....betul x...hehe

zh-ena said...

ingat yg rapat jea dan yg selalau mmg buka blog org tu

A N A K - A N A K K U said...

HEHEHE BGS RA, TP AKU MMG X INGAT...HEHEHE

wahida said...

terer la ko ni..kalau aku, sure tak boleh ingat punya...huhu...

ko kata nama aku sedap? yeeehaaa!! aku sgt kembang sekarang ni...

Zura said...

a'ah na..tp itu kekdg pun lupe jgak..

Zura said...

ko mmg..aku je ingat ko punye add blog..

Zura said...

ala kak...followers 400++ tp dpt ingat 20++ je..hehe..bolehlah tue dr xingat langsung..

[sutera kasih] said...

url blog amat penting jgk nk pilih nama yg sesuai supaya org mudah nk ingt hehe

Zura said...

yup..tue lah sbb nye jgn terlalu complicated url blog kite kan yan..yan nye url http://suterakasihyann.blogspot.com kan..hehe..

d_LA said...

byk dah tu zura ingat n thanx sbb ingat dla pnye url..rs nk buat gak je camni..nak test ingatan

Zura said...

hehehehe..dla lglah ramai followers..