Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, June 22, 2011

OST Kedua Annissa

Assalamualaikum.....



Lagi lagu OST drama kegemaran aku nie Annissa...sekrang nie dah sampai kemuncak cerita...memang tak sabar nak tengok malam kang...hehe....ini aku nak share lagu best ngan korang nyanyian Jaclyn, Ning ngan Shila Amzah.....

Sebelum nie aku bagi korang dengar lagu Dimana Mana nyanyian dorang bertiga jugak....dua² lagu nie bestlah...bertepatan ngan jalan cite drama nie...jom dengar lagu nie....klik kat....

**
**
**
**
**
**


Blogger Templates

24 comments:

qamarguyz said...

salam ziarah..
o0h..best yer drama ni?
tak ikut plk.. =)

ieda said...

bila akak tgk citer nie tetiba benci kat RCW tuuu huhuhuh

@e_da said...

sy pun layan citer ni.. best kan.. lagu tu pun best

maszmadi said...

suka lagu tu.. best, tapi x tgok pon crite tu, huhu

Cik Rose Cute said...

Memang best jugak ceritanya...Sampai hati kawan Si Anissa ya...hihihi

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Nens Collection said...

btol2 best cite nih..kawan makan kawan..huhu

wahida said...

tak ikut citer ni sbb ada rozita chek wan tu...agak kureng ngan dia...huhu...

emieysandra said...

sy pun suke tgk citer ni time cuti hari tu je la.huhu..lagu di mana-mana tu mmg best^^

[sutera kasih] said...

drama peberet !!! hehe suka lagu2 cite ni

Zura said...

ikut roy...jgn xikut..pasti best..

Zura said...

pulak dah kak..lakonan je tue kak...

Zura said...

a'ah eda..sume bestlah..

Zura said...

masz xsuke rcw ke..hehe

Zura said...

kawan makan kawan cik rose..realiti nye pun ade yg cm tue..

Zura said...

betul nens..tp dh 2 episod tertinggal..

Zura said...

hehe..pulak dah kak wahida nie..sy xdelah minat rcw tue tp lakonan dia okeylah.

Zura said...

bestkan emiey lagu dia..

Zura said...

give me 5 yann

Ardini Humaira said...

dni geram watak rozita che wan yang jadi perampas suami kawan baek sniri. sampai ati ooo hhuhu

Zura said...

tue lah kan...

Myra Jay said...

Myra suka gak ngan lagu Dimana tu.. Gandingan yg mantap kan :)

Citer Anissa tak penah tgk... :>)

Zura said...

suara drg best kan..

Redbloodsnow said...

tak pernah ler plak zie tgk drama ni..hehe

Zura said...

tgklah zie..tp dh nk abis dah..haha