Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, June 27, 2011

Cemburu Dalam Perhubungan

Assalamualaikum....


Ramai yang dah buat entry pasal cemburu nie....aku tahu tapi aku nak jugak buat sebab aku rase petang yang mengantuk nie...idea tue datang untuk buat entry nie....terima kasih pada opismate yang bagi idea buat entry nie....

Masa makan tadi tetiba plak ktorg bercerita pasal cemburu.....adooiii...mulalah memasing menceritakan pengalaman sendiri tentang cemburu nie...aku pun dok sibuklah bercerita....tak boleh kalah tue...hahahahaha....

Tapi....aku solutelah member aku sorang nie....dia susah untuk rasa cemburu kat husband dia....dia tak kesah kalau kawan perempuan sekolah call husband dia sebab dorang nie satu sekolah dulu....

Kawan aku yang lagi sorang tue plak memang tak boleh....dia plak jenis jeles....pantang ade sesapa call husband dia sure dia akan bertanya sapa yang call...perrgghhh...nampak brutal member aku nie....

Bila cite pasal cemburu aku teruslah cite pasal pengalaman aku...dulu ex-boy aku bawaklah aku jumpa famili dia..nak kenalkan ngan mak dia...then sepupu p'puan dia pun ade sekali...lawa..bergaya...masa tue drg boleh usik mengusik plak tue...

Aku yang rasa macam hampeh terus rasa macam jeles seh....mula rasa macam nak merajuk je....hahahhaa...siot je perasaan masa tue...ntah pahapa ntah aku nie...bile di kenangkan rasa macam bodo je jeles cam tue....

>>>Aku nie jenis cemburu tak tunjuk....tapi aku suke buat pasangan aku cemburu.....hehehehe...
Blogger Templates

10 comments:

velasrizal said...

cemburu tu kan tanda sayang

Joy said...

cemburu tanda syg ;)

ieda said...

perlu tapi kalau keterlaluan memakan diri .. kena ingat tuu dik :))

Myra Jay said...

Hehee, cemburu nie adakalanya baik, tp klau berlebih plak rasa cam dikongkong.. :) Depend pada masing2 kan :>

b a m b a m ' s said...

sy kalau ada bukti kukuh utk rasa cemburu.. haahhhh.. baru kau tahu otomen keluar tanduk mcm manaaa!! kekekekek

cik_sna said...

tak tunjuk tapi kadang kadang orang boleh nampak kot. lagi lagi lah partner korang sengaja nak tunjuk2 depan2 kemesraan tu.

kadang-kadang sesape yang cemburu tu nampak comel yaw!hahaha

アヌム ちゃん said...

bgusnya la kawan yg tak jeles dekat hubby dia tu..isk2..

d_LA said...

kalo jeles x bertempat ni bhya..cam dla ni kan keje ngan lelaki, salu jd mangsa gosip smpai isteri dorang jeles..sabo jerlah, pdhal dla x pnh gi ngade2 ngan dorang..

Ardini Humaira said...

samala kita kak.. dni jenis tak reti tunjuk tapi skali kalo tahan2 dni pun tunjuk la sket miahaha lariksssss

[sutera kasih] said...

cemburu itu tandanya sayang, tp over cemburu itu tandanya mengongkong huhu