Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, June 27, 2011

Power Roots White Coffee

Assalamualaikum....

Dah macam² jenis white coffee aku cuba...sampaikan aku tak ingat white coffee mana yang sedap....boleh di katakan sumenya sedaplah...ape pun kalau berintikan coffee nie memang aku suka...kalau coklat coffee pun aku bedal je....

Ini white coffee yang aku pun tak tahu baru ke atau dah lama...brand power root....memang sedap wooooo...poweeeeer....ada 15 sachet je tapi sachet yang besarlah...kalau sehari dua kali minum mana nak tahan sebulan kan...so kena jimat².....hehe...



Blogger Templates

8 comments:

ieda said...

dulu pernah beli .. lepas tuu ada isu yg packing mcm nie lebih banyak caffin dia .. soo akak stop sampai skrg kurang dah membeli dan minum .. :)

Myra Jay said...

Myra minum gak Alicafe nie.. mmg sedap :)

d_LA said...

x pnh minum lg ni..sedap ye..kene try ni..dla ni pentegar coffee..

Zura said...

ye ke kak byk caffien..erm..ntahlah kak..sy ni jnji sedap..

Zura said...

sedapkan myra..aroma dia..perghh..

Zura said...

dla pun suke coffee jugak erk..wow..berkongsi citarasa kt nie..

Ardini Humaira said...

suka2!
nanti nak beli lagi :D

Zura said...

dini pun dh rase..sedap kan..