Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, June 21, 2011

"Imah, Zie, Ena, Ida...Blog Kita Kena Serang... :)"

Assalamualaikum....

Blog kena serang ngan hacker...rasanye sume orang dah tahu..blog² kita nie pun kemungkinan akan kena serang jugak....erm...aku tak bape faham sangatlah tp yang aku faham kena serang...sebab website kerajaan pun kena serang ngan hacker.....

Aku nie rajin cari benda² alah cm nie....so aku sempatlah cari kan untuk member² baik aku nie...so korang tak payahlah susah² nak cari ye...




Aku ngan Zie...



Imah...



Ena....



Ida...

Blogger Templates

24 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

adehhh habesh la cam nikh huhuhu

@e_da said...

camana nak buat tu?

dwaty said...

zura kena ker????

shaffique said...

hacker tu tak puas hati dengan blog ni kot. haha.


My latest entry : Apabila Kepala Anak Tukar Ke Badan Ibu Bapa

maszmadi said...

hoho, mane nak tau sume tu?? apa nak buat kalau dah kena hack.. huhu bahaya kan sekarang nie..

tapi rasanya orang gleme jer kut yang kena.. huhu sedapkan ati ni..

~aSHa~ said...

sama la jugak terkena ni...alahai

アヌム ちゃん said...

aa cek macam manakah tu..huhu

velasrizal said...

i punye pn de dlm list tu

Sharinginfoz said...

ooooo tidak...

Redbloodsnow said...

dasar kan hackers :( actually blog zie pun kena taw. tp bukan yg personal ni. blog craft zie yg tersenarai. tu yg zie cEPat² tuka password..huhu

Zura said...

hehe..blm abeh lagi mya..

Zura said...

dah bg kat shoutbox cara2nye eda..

Zura said...

a'ah dwaty..tp ade org ckp mungkin xbetul..tp ntahlah...

Zura said...

ntah ape yg dia xpuas ati ntah shaffique..

Zura said...

org xglemer cm zura nie pun kena jugak masz..dia main ambush je kot..:D

Zura said...

alahai..what to do asha...

Zura said...

dh bg kat komen entry anum..:)

Zura said...

ye ke rizal..hehe..sekapal lah kita...haha

Zura said...

jerit kuat sikit nik..arrgggggggghhhhhhhhh...:D

Zura said...

pantas tindakan zie...hehe..

[sutera kasih] said...

blog sy ada tak kak?huhu

Zura said...

hehe..kena ckeck nie..

Ardini Humaira said...

di pon sama kena gak. uwaaa :'(

Zura said...

dini pun kena jgak..