Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Sunday, May 15, 2011

Terima Kasih

Assalamualaikum...

Terima kasih pada kawan-kawan yang sudi buat entry pasal pemberian aku tue...aku tak de lah mengharap korang buat entry pasal aku tapi mungkin ini cara untuk berterima kasih kot...even aku sendiri pun akan melakukan perkara yang sama sebagai menghargai.....

Sebelum nie aku dah buat pasal entry Zie RBS....tapi lah nie aku nak buat entry pasal lagi tiga orang member aku nie....antara dorang-dorang yang aku bagi hadiah nie...Zie orang terawal buat entry sebab Zie memang sentiasa berupdate blog nye....

Okey aku dedikasi kan terima kasih pada kawan-kawan aku nie sebab dorang jugak penyumbang kepada traffic aku....terima kasih ye korang....jasa korang amat besar bagi blog aku yang kecil ini....

Kalau nak terjah entry dorang meh kita klik tajuk kat bawah nie....
Blogger Templates

18 comments:

emieysandra said...

bestnyer dpt hadiah~~

[sutera kasih] said...

tu cara dorg appreciate akak :)

Myra Jay said...

Heheee, sama2 ye Zura..:)

Farah Shamsudin said...

bestnyaaa...:)

sarah mohamad said...

jom terjah entry diorang. hiks

Ardini Humaira said...

bertuahnya zie dan mereka :)

saya_arief said...

wah2..
sangat bertuah mereka itu.
:D

Zura said...

harap drg heppy dpt hadiah tue emiey..

Zura said...

ye lah yan..akak pun akan buat bende yg sama..

Zura said...

thanks myra..

Zura said...

farah - mmg best..

Zura said...

terjah sarah biar drg melatah..

Zura said...

xseberapa sgt lah dini...

Zura said...

kamu bile lg nk bertuah arief..hehe..

amal said...

:)
tq ye zura. mmg cantek sangat2. mula2 dpt tu, x sure cane nak letak atas dia punya palang tu ahaha.. pening gak memikirkannya. akhirnye dapat gak letak elok2 atas meja :)

Zura said...

haha..lawaklah wani nie..

Redbloodsnow said...

hahahaha...biasa lah kak. zie blogger tegar. harus terawal up kan entry terkini..kehkhekeh :D

Zura said...

hehe..kalau akak pun akan cepat jugak buat entry...