Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, May 26, 2011

Iklan Corntoz

Assalamualaikum....

Semalam tengok iklan nie...bape kali tengok pun aku rasa nak gelak jugak tapi tidaklah sampai berguling².....gilo namanya....iklan yang memang kelakar.....muka lelaki tue macam Que Haidar....ke mmg dia erk...??..tak boleh blah bila awek dia lagi ganas dari dia...kahkahkah....sampai jatuh tangga tue...

Meh layan iklan nie...


Apelah ropenye dapat awek/balak sengal cam nie kan...

Blogger Templates

15 comments:

pena rozie said...

Memang kelakar la...

~ain said...

wakakaka.. gila punya lawak iklan ni zura! ain pun terguling2 gelak tau... depan pak mertua pun gelak kuat gila.. sbb tak leh tahan ..

Ati Masrif said...

dah byk kali tgk
tetap nk gelak....hehe

daddyzkool said...

kah3...macam-macam la...

Myra Jay said...

Hehee, tp malu aih kalau cheq nak beraksi cenggitu depan pakwe, konpom control abes..hahaa

Miecyber said...

Eeii kuning gigi awek tuu...

Hotel Gantung

sarah mohamad said...

yg laki tu malu2, yg pompuan pulak tetiba tunjuk gigi jagung tuu. hiks

ps: iklan ni siyes sweet :)

emeera asnary said...

klau tgk iklan nyh.. sggup tggal kn nasik jap! haha.. xD

cikguden said...

kreatif betul iklan2 sekarang

Sally Yatiey said...

HAHAHA .
Kelakar betul iklan ni .
^.^

[sutera kasih] said...

aahhh prasan2..iklan ni mmg lucu, kalo tgk msti gelak sorg2 hehe

A N A K - A N A K K U said...

aku suka iklan nie ra, nmpk comei, aweq dia selambe je..hahaha camne erk dia buat?aku nk wat gak...

Redbloodsnow said...

HAHAHA...zie ingatkan HANYA zie n mak zie je yg suka giler tgk iklan ni n gelak². rupanya akak jugak ek. wahh ade geng la ni..hahaha

tu la..lelaki tu mmg cam muke que. yg tak leh blah time dia cam ala² sengih malu gedik² time die sakat awek dia tu la yg sgt tak leh blah..>HAHAHA. lawak ar

zh-ena said...

bkn que la ra..
mmg sengal lelaki tu kan

Ardini Humaira said...

yang pempuan tu memang lawak giler miahaha :p