Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, May 9, 2011

Galak Membaca Yang Terindah

Assalamualaikum....

Sekarang nie aku terasa nak baca novel plak...sejak bila minat tue datang adalah di sebab kan kakak aku tertinggal b/band dia kat opis...so untuk aku tak boring malam tadi aku pinjam novel dari adik aku Seha....

Aku tak tahulah tahun ke berapa novel nie di keluarkan....tapi sebab tak nak boring kan... aku bacalah...tapi sebelum tue aku tengok dulu muka suratnya...hehe..kalau tebal aku lupekan jelah...aku nak test diri aku...bape lama aku dapat abiskan novel nie...

Karya Anis Ayuni...

Saje load gambar anak buah sorang nie yang sudah semakin membesar....ada banyak lagi gambar tapi load empat je lah...anak kakak aku je bukan anak aku pun....




Alololololo...aku geram ngan budak nie...anak buah aku sorang nie...mase nie dia baru lepas bangun...meragam² aku sumbat puting terus bom bom kan dia....
Blogger Templates

14 comments:

dwaty said...

best novel tu... suka anis ayuni... alalalalala tomei2...

ieda said...

aloor bab novel nie lemah sikit nie .. huhuhu kalau dulu siap org adiahkan novel .. last2 dah berabuk x bukak punn huhuhuhu

uikk si cumei siapa nie :)

maszmadi said...

wah, membaca jambatan ilmu.....
dah lama bebenor masz tinggal tabiat membaca novel nie, last masa study kat uitm dulu.. huhu dah 8 taun lor..

oya said...

best ek..mcm ade 1 novel dulu tu tajuk mcm same jer ni..

Arief Arf said...

tebal tak buku tu?
dah lama tak baca novel2 sume ni.. heheh

Redbloodsnow said...

pinjam novel tu kakkkkk **sambil kenyit² mata** hehehe.

Zura said...

dwaty dh baca erk..

Zura said...

ala kak..meh pos kat sy...

Zura said...

meh kite bangkitkan semngat mmbaca novel...

Zura said...

xpastilah novel nie yg oya ckpkan tue ke...sbb akak br je nk baca...

Zura said...

serius zie..hhenti akak layarkan erk kat laut cina selatan..

Zura said...

erm..adalh dalam 500++ pages arief..

Myra Jay said...

Terbeliak biji mata ha tengok kamera, pandai dia posing :)

Zura said...

mmg cm tue myra..bile nmpak je kamera terus terbeliak mata tue..