Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, May 10, 2011

Lawak Spontan Dan Selamber

Assalamualaikum....

Aku tak de idea hari nie nak cite apa dalam blog....so aku nak share ngan korang pasal Maharaja Lawak minggu ke-5....dalam banayk² peserta...aku paling suka lawak Sepah....buat aku nak tengok banyak kali dan still gelak berguling²...



Lawak dorang selamber dan spontan je...sakit²perut aku gelak...

Free Signature Generator

15 comments:

wahida said...

suka lawak Sepah, Nabil ngan Jambu...

sure gelak terkangkang2 punya...

b a m b a m ' s said...

SEPAH terbaikkk~!! suka jepp!kekekek

~aSHa~ said...

asha suka lawak nabil....

Redbloodsnow said...

Alaaa..skrg zie tak leh tgk arr kak zura :( xpa...sok pagi zie skodeng tgk ea...hehe

cikguden said...

memang sempoi lawak sepah nie. tiap2 minggu best. tak mengecewakan.

Lagi-lagi Buli

ieda said...

ekekek selamanya sepah !

saya_arief said...

sepah best..
:D

アヌム ちゃん~~ said...

Salam..besdey girl dtg jalan2 cni^^ thanks ye sudi wish besdey :D

Anati Soki said...

heeee.. layaaaaaan.. best!! belyh tnng fkiran bila tgk klip ni after tension study

Ardini Humaira said...

dni tak tengok maharaja lawak tapi dengar nabil jadi DJ semalam di hot fm klaka gila haha

sahromnasrudin said...

tapi jambu lg syok huhuhhhh

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. mmg lawak.. singgah la ke blog saya ;)

Sidratul Muntaha said...

sepah - sepah...
mmg lawak weih..
syuib tu sbb bini dia dah bunting
itu yg dia berkobar - kobar idea byk kuar tu.
huhuh
klu menang..
rezeki anak dialah tu..

Myra Jay said...

Sepah mmg best :)
Myra pun suka gak kumpulan nieh :)

Redbloodsnow said...

balik umah ni zie tgk lah..hehe. kat opis susah nk tgk youtube :D