Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, May 26, 2011

Untuk Sesapa Yang Tak Tahu

Assalamualaikum.....

Rase tak best bila followers baru kita tak letak kan link dorang...so tak dapat nak follow up dorang balik...kenalah tunggu kalau² dorang sapa kat chit chat box atau bagi komen....mesti ramai dah tahu cam ne nak letak link blog kat follower column tue....tak pe aku kongsikan ngan korang.....


Ini antara follower aku yang tak de backlink...so aku tak dapatlah nak follow balik....

Cara dia mudah je...pegi kat dashboard...klik kat edit profile tue...


So kat homepage URL tue korang letaklah add blog korang.....insyaAllah akan adalah backlink korang kat blog yang korang follow tue....so senanglah nak follow korang....

>>>Mintak maaf pada sesapa followers aku yang aku tak dapat follow balik sebab inilah puncanya...
Blogger Templates

7 comments:

ieda said...

oooooooo nanti nak cek yg akak nye .. :)) thanx dikkk 4 ur infoo ...

dwaty said...

beberapa bulan lalu pun aku ada buat toturial cam ni... bukan apa... ramai yang follow kita tapi kita tak leh follow dia balik... rasa tak sedap la plak kan...

fadh leyanie said...

ada yang tak perasaan link blog tak ade kat situ..

Myra Jay said...

Nice Tutor, hope ni dapat membantu buat mereka yg di luar sana ;)

[sutera kasih] said...

yup..betul tu, kdg susah nk jejak semula blog yg x letak link kt situ..huhu

Redbloodsnow said...

haa tu la kak zura. tak best kan. selalu gak frust gitu

d_LA said...

tu la pasal, dla punya follower pun ramai yg xde link..x dpt nak wat apa dah..