Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, May 9, 2011

Lepak Kat Warung

Assalamualaikum....

Selain blog...aku dah ada tempat baru nak lepak²...jangan ingat alam realiti je ada warung...alam maya pun ada jugak...haha...warung 1 malaysia....aku pun tak ingat sapa yang add aku join warung nie ntah....

Kalau boring² aku lepaklah kat sini...saje je bagi havoc sikit kat warung tue...banyak kenalanlah kita boleh online...macam² ragam dan idea dorang bentangkan...ada tue sampai bergaduh² di buatnya....tapi akhirnya baik balik....
Blogger Templates

4 comments:

Redbloodsnow said...

HEHE..kat on9 pun ada warung ek..hiks. klo zie free nak gak la lepak sana :D

atty's said...

nanti ada masa nak terjah gak nie

Zura said...

ade zie...boring2 bolehlah ke sana..

Zura said...

terjah kty...