Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, May 19, 2011

Dapat Jemputan Kawin Member Blogger

Assalamualaikum.....

Semalam balik terjumpalah satu surat untuk aku...wow teruja nya dapat surat....memula tak dapat agak sapa yang bagi..tapi bila dok pikir² balik baru dapat agak sapa yang bagi...sah si dia yang bagi....

Waaaaahh nak kawin dah sorang member blogger aku nie..tapi jauh nau kat Kelantan...lagi plak minggu tue adik aku bertunang so macam mana nak pegi...banyak kenduri kawin aku terpaksa skip dek kerana hal yang tak dapat di elakkan....sory ye Wani....


Hijau dia smooth je....
Blogger Templates

16 comments:

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer.. :)
Tapi yala kan, jauh plak, mana tau ada plan nk p jalan2 kat Kelantan ke.. :)

Amni said...

ramai blogger kawen taun ni.... bersusun kad undangan.... huhu....

atty's said...

tak lama lagi cuti sekolah..tiba musim org kawin..

velasrizal said...

jauh sgt la sampai kelantan nun

Arief Arf said...

lawa kad dia!
X)

Redbloodsnow said...

ramai yg berkahwin tahun ni kan kak zura :)

[sutera kasih] said...

taun ni ramai kawen...alhamdulillah :)

maszmadi said...

selamat pengantin baharu wani..... hehe, macam kenal jerk kan..

zh-ena said...

adk k0 yg maner kawen ra

relevan said...

Banyak dapat kad jemputan..siap lah time salam nanti..

ieda said...

bukan setakat rakan blogger yg kawin nie .. sedara amra pun ramai yg amik time cuti sek nie kan .. setiap minggu ada undangan .. huhuh jenuh lahhh :))

Zura said...

musim cuti sekolah nk dekat nie..ramailah plan nk kawin...

amal said...

eh ehh.. tak perasan zura ada buat special entry pasal kad ni. baru nak tanya kad dah smpai lom hihihi...

jauh ke?? dkat je, 8 jam perjalanan je ehehe...

xpe2, wani memahami. masa tu memang musim orang kawen :D Yang penting zura doa2kanla semuanya berjalan lancar ye.

terima kasih juga pada yang wish tu ehehe *blushing*

Zura said...

xpe lah kite kirimkan doa dr sini je lah erk...

Ardini Humaira said...

dni dapat jemputan 4hb berduyun2. pening nak p mana satu. 4hb sangat ramai wat majlis. adoi la.. hehe

Zura said...

hehe..kenyanglah perut dini yerk..