Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Tuesday, April 12, 2011

New & Old Readers

Assalamualaikum...

Ini muka² pelawat dalam blog aku....ada yang baru mesti ada yang lama...yang aku squarekan tue adalah readers aku yang biasa masuk baca atau yang kira dah lama aku kenal....yang lain tue kira baru dalam hidup aku....:D

>>>Terima kasih pada korang yang baru n lama sebab sudi jengah blog aku nie...

Ada entiti bottom right tengah blur²...comey je...korang dah jawab survey dari nuffnang...
Blogger Templates

18 comments:

ardinihumaira said...

ngehehe ado gambo nuff dni gak :D

Miecyber said...

Eh eh ehh...
Ada satu tu muka macam muka saya lah...

Terima kasih kerana membenarkan saya berbloging di blog tuan umah nie...

Peribahasa Jepun ( Part 2 )

b a m b a m ' s said...

muko den takdo lak.. hehehe.. kak zura.. meh join segmen CB.. :p

Join jom!: Segmen | Kalau aku ada bakat aku nak jadi ????????????

emieysandra said...

keblakangan ni emiey xaktif sgt berblog.,nsib bek ade BE lagik.

;)

.: iEyLa :. said...

alaaa..xde pic saye la kat situ...
hakhak...sayang akk lbh la..hihi

Zura said...

dini tiap2 masa ade...thanks dini..

Zura said...

mana!!kat mana muke tue miecyber...hehe..of cozlah sudi terima lawatan dr kwn2..

Zura said...

tuelah CB..den pun xfaham asal muke ekau xdo dlam list tue...kihkih...dh join segmen CB tue...

Zura said...

fuh..btuah emiey..BE masih melekat..

Zura said...

sayang ieyla byk2 n laju2...kahkahkah...

d_LA said...

hihi..dla ade..survey tu baru je jwb aritu..

Zura said...

rase kite tergolong dlm 1000 pertama ke erk sbb nti nuffnang bg singgit kan..hehe

Myra Jay said...

gmbo cheq pun ada.. thanks & welcm also..:)

amal said...

ehh eh ada gak muka kita. siap ada square lagi ehehe.. tq zura sebab slalu singgah blog wani :)

Zura said...

hehe...thanks2 MJ

Zura said...

welcome wani...kata kawan..hehe

Redbloodsnow said...

spoted my face in there. TEEHEEE...hikss. zie mmg pembaca blog akak yg loyal okeh :D

Zura said...

thanks zie...akak sedia maklum...