Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, April 11, 2011

Usop Wilcha Bagi Komen

Assalamualaikum....

Wah wah wah wah....fenomena Usop Wilcha tak hilang lagi nie....kali nie dia masuk baca blog aku...siap bagi beberapa komen....memula tue cam surprise jugaklah kan tapi "tak kanlah....nie mesti ade budak nakal nie"....

Teruslah aku klik kat nama tue tuk tengok sapa budak nakal tue....hehehe....kalau Usop Wilcha nak bagi komen mesti susah sebab dia nak kena gunakan tangan kanan untuk menaip...tapi tangan kanan dia kan melenggang²...lambatlah sikit sebab guna khidmat tangan kiri...

Nak tahu sapa budak nakal tue....klik ---> sini...

Blogger Templates

16 comments:

Usop Wilcha said...

ermm..suke main2 la budak2 ni..jgn gune name saye ek..hihi

ardinihumaira said...

hehehe nakal ye budak tu

Amy Syaquena said...

terpengaruh movie betul mereka2 nie.hehehe...

DKosongLapan said...

ni semue pengaroh vcd le ni....nampak beno nipunye.....

zamz said...

hahaha glamer betul usop wilcha nih

maszmadi said...

seb baik usop wilcha yg bg komen.. kalau hantu kak limah?? huhu..... x ke haru

Miecyber said...

Sapo budak nakal yang bertuah tu..
Cubo beritahu den...


Tandas segera

Zura said...

ieyla..jgn menyamar k...hehe

Zura said...

sungguh nakal budak tue dini...

Zura said...

itulah kuasa filem amy..

Zura said...

DKosong Lapan - haha..mmg nipunye

Zura said...

tp harus berterima kasih pd mamat khalid zamz sbb dia bg peluang pd usop nie...

Zura said...

kahkah...kalau hantu kak limah bg komen...larilah 100mtrs masz..

Zura said...

miecyber - eleh..buek buek tanyo plak ai...

Myra Jay said...

Hehee.. Itulah penangan Usop Wilcha:)

Redbloodsnow said...

hahha..kang nnti bengang lg kang si usop wilca nama dia digunakan..hehe