Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, April 18, 2011

Empat Tahun Tak Bermain Badminton

Assalamualaikum.....

Adoooiii...sakit badan, tangan, kaki....kalau ari nie tak keje sure aku bergolek atas katil lagi nie....badan rasa cam tak larat nak bangun....dah sume anggota aku sakit²...akibat bermain badminton ngan sepupu.....

Hari sabtu aku pegi umah makcik aku kat Ampang....saje je lah jenjalan...tidolah semalam....sampai² je nampak anak sepupu aku tengah main badminton....ape lagi kan terus lah macam nak melompat aku....

Keseronokan bermain di jaring....

Lepas dah makan² sume aku pun keluarlah nak main...bayangkan aku aktif main badminton tahun 2006 sampai 2007...pertengahan tahun 2007 aku berhenti aktif then terus tak main-main lagi dah...

Itu yang nampak orang main macam orang hisap dadah kan...nak lepaskan gian....lepas makan sume terus aku join dorang main....waaaaaaaaaaahh...rasa cam dapat masuk kejuaraan dunia je perasaan tue...kehkehkeh....

Lepas main....haah...dapatlah habuannye...sakit -sakit badan aku di buatnya....lengan, peha...sume longlai....nak bergerak pun bercinta di buatnya....harap² tak de lah lama sangat sakit nie...dah 4 tahun tak sentuh raket....asik sentuh bola boling je....

>>>Pesanan aku...majulah sukan untuk diri sendiri....sebab aku bukanlah pemain negara...hehe...
Blogger Templates

10 comments:

siTokei said...

xpe..perlahan pasni sure x sakit2 dah...hihihi

Miecyber said...

Bolehlah ganti Woo Mei Chew yang nak gantung raket tu nanti kan...

Ikan Patin Temerloh

AngahSayang2314 said...

zura tak main dah 4thn angah lagi la... hehehe

dwaty said...

dah empat tahun zura tak main??? mesti kurang 4 gram lemak dalam badan... saya dah 10++ tak main... agak2 kurang bape ek???

wahida said...

kalau ko 4 tahun, akak ni dah 25 tahun tak main badminton...keji tak?

relevan said...

Gantung reket ? ..boleh turun kan semula ..

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

im your 400th follower ^^

Redbloodsnow said...

sama lah kita kak. zie laaagiii la lama tak main badminton. since finished SPM...tak jamah lg permainan ni..huhu

ardinihumaira said...

kalo main skang ni kompen sakit tubuh badan sebab dah lama dni tak main hehe

Zura said...

wow...ramai jugak yg dh lama xmain badminton rupenye...lg lama pun ada..hihihi..