Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Monday, April 25, 2011

Nabil Memang Kreatif

Assalamualaikum.....

Maharaja Lawak minggu ke 3....tak delah sume video aku muat kan dalam blog nie...cuma yang aku rasa best dan kreatif....aku suka tengok performance dari Nabil nie...dia nie memang kreativelah....suka lawak dia untuk minggu nie dan sebelumnya....

Kena plak tue dengan lagu Bruno Mars yang dia gubah untuk bos dia...walaupun kitaorang tak langgan astro warna tapi kakak aku dapat jugak download...so dapatlah tengok ML dari minggu pertama sampai sekarang....

>>>Minggu ke 4 Sepah terkeluar ke....alaaaaaaaaaaaaaaaa..tak bestlah...ke ada kejutan dalam ML nie macam AF...meh kita gelak ramai² tengok lawak Nabil....

Adakah Nabil bakal miliki RM300,000.00....

Blogger Templates

8 comments:

hanani0210 said...

nabil ni memang kreatif. Lawak dia menjadi je walaupun selamba kekadang.. :)

Jom baca ni: Free one drop perfume..Sape nak?

amal said...

nabil mmg best.. dari dulu lg suka dengan lawak dia :)

Ardini Humaira said...

nabil banyak idea.. tak penah hampakan penonton;)

maszmadi said...

no comment, x penah tengok pun.. huhu, kat umah x der astro, kat opis laks youtube x leh buka.. huhu

Zura said...

betul tue nani...lawak dia xterpk dek akal..

Zura said...

nabil mmg tip top pelawak..

Zura said...

yup dini..

Zura said...

ala...rugi masz...kalau nk release tgklah ML nie..mmg gelak xingatlah...