Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, April 14, 2011

Baru Aku Sedar Lisa Surihani Nie Cantik

Assalamualaikum.....

Semakin hari aku tengok Lisa Surihani nie semakin aku puji plak dia nie....honestly...dulu aku kata muka dia biase² je tp sekarang nie aku suka tengok muka dia sebab dia lawa sangattttttt....even tak make-up pun tetap lawa...

Selain tue aku solute dia sebab dia artis yang friendly dan tak sombong dengan peminat...dia seorang yang educated dan menjaga hati peminat sebab tue dia boleh naik pada tahap yang sepatutnya...syabaslah Lisa...

Natural beauty....

Suka tengok baju dia masa ABP 2010...simple n nice baju dia....

Tapi

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Dalam lawa² Lisa Surihani masih belum boleh tandingi dengan kecomelan Tiz Zaqiah...ini pendapat akulah...

Comel lah Tiz nie....sume gambar search by google...
Blogger Templates

6 comments:

.: iEyLa :. said...

kak..kne wat arrow ke bwh lagi la..
tp xleyh tanding cute nye ieyla..haha

amal said...

hehe comeyy.. tapi nape tiz nampak berisi? ces cakap orang berisi, diri sendiri tak sedar kann ehehe

Cikgu Den said...

o yer

Miss Meen said...

dua dua lawa ...
Hihihi ^_^ kami suka mereka mereka tue
Hihii tapi Lisa lebih sikit laaa hihihi =P
Sbb kenal dia dulu dr Tiz hehhe

A N A K - A N A K K U said...

aku suka lisa, tp aku kureng skit tiz, pada aku lah lisa hahahaa....can make me falling in luv with her....;)

Zura said...

pape pun pendapat memasing kan..