Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Wednesday, April 20, 2011

Aku Dah Tahu Nama Kek Tue

Assalamualaikum....

Oleh kerana aku tak tahu cam ne nak tulis nama kek adik aku tue...so aku pun call adik aku tanya nama kek tue...kek tue beli kat secret recipe....ada kawan² yang bertanya ape nama kek tue.....aku bagitahu ape nama dia erk...sebab kat entry lepas aku tak mention pun....


Pertanyaan dari member blogger....

Pecan Butter Scoth....

Rasa dia memang delicious...so delicious...soooooooooooo delicious....buat aku terbayang lagi nie rasa kek nie...adoooiii....mendera tekak aku betullah kek nie....kalau korang nak rasa korang cakap je nama kek tue...
Blogger Templates

8 comments:

maszmadi said...

ooo pecan butter scoth..

huhu takut sampai kat kedai lupa lak nama kek tu, tapi tengok memang menggiurkan.. ada jual slice kan??

sahromnasrudin said...

wah!!! bagus..boleh buat bisness tau....ada potensi nie

nasazfrog... said...

Hehehe, ye la kale dia soft je kan,, apatah lagi rasanya .... ok tq zura.

Myra Jay said...

Owwhhh, nama tu ye.. Ok nak ajak cik abg p beli..heheee

|| NaFiRaa || said...

ooooo.. bulih try nih.. tu pon kalo ade jual 1 slice laaa... nak beli sebijik takut x termakan plak...

Miecyber said...

Nyummyy...

Top 10 negara sihat

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua nak sikit

Redbloodsnow said...

nama kek tuh buatkn zie jd ngidam lg nk mkn guardinia butter stotch...hehehe :D