Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, April 7, 2011

Surat Cinta Dari Seseorang

Assalamualaikum.....

Semalam masa nak kuar makan ngan member aku...tetiba member aku yang lain menjerit kecik jelah panggil nama aku...rupa²nya aku dapat surat cinta dari seseorang......kehkehkeh...waaaaaaaah ko love letter gitu...

Sungguh teruja aku membacanya....parking depan opis aku nie penuh sangat...
Blogger Templates

20 comments:

atty's said...

hihihhih..ingat surat cinta dr sapa le ye zura.

|| NaFiRaa || said...

sama ar.. parking kt opis ai nih pon penuh.. nak parking jauh2 malas nk jalan..kikiki

amal said...

haha ingat surat cinta ape la td :P

wahida said...

mati2 ingat dapat baca surat cinta zura tadi...hehehe...

♥CIK SHA♥ said...

hehehe..romantiknye surat cinta akak tu..;p

ardinihumaira said...

uiskkk.. eheheh nasib baik dia tak sign skali ;p

AngahSayang2314 said...

ingatkan surat dari sapa la...hehehee

Mama Sohayl said...

Waa Zura, seb baik dia tak tinggal no fon..Ehehe..

Zura said...

tuelah kty...haha...

Zura said...

hehe..ktorg nie ramai nau pakai kete nafira..nk dpt parking kena dtg awal..

Zura said...

hehe...kalau betul2 surat cinta boleh je layan kan wani...

Zura said...

haish.,.kalau betulnye surat cinta..sy sorok kak ooii..malu deh nk tayang dlm blog...

Zura said...

itulah sha..teruja sungguh dpt surat tue...kihkihkikh

Zura said...

uish..kalau ada sign...pergghhh..

Zura said...

ye angah...surat dr tokey mana ntah...

Zura said...

kalau ade no fon...bleh layan kak..hehehe

Myra Jay said...

Hehee, surat cinta yg leh bikin lebih semangat utk terus menapak mencari parking yg jauh:)

Zura said...

ish xdelah MJ nk parking jauh2...

Peja said...

org ni baik lagi sbb die tulis surat cinta ats kertas... dah ade kes, org tulis 'surat cinta' atas bonet gune marker pen... hehe

Zura said...

eeeeee...ade erk kes cm tue...melampaulah tue....