Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Friday, April 29, 2011

Dinner Malam Tadi

Assalamualaikum.....

Nak tayang sikit makan malam....roti coklat kismis ngan air kotak coffee....sekarang nie makan malam aku kurang seleralah nak makan nasi...sebelum tido mesti nak pekena air manis cicah biskut ke roti ke....

Kalau dulu makan nasi mesti 3 kali sehari...breakfast, lunch ngan dinner.....lepas tue ada plak makan yang ringan² sebelum tido....tapi semalam tak de selera plak nak makan nasi so aku makanlah roti ngan air coffee je...

Lepas tue punyalah aku tak boleh lelap sampai dah nak pukul 3 pagi...ish tak boleh jadi nie...aku pun tukar posisi tido....bukan gaya kupu² atau kuak lentang ye...tapi gaya perempuan solehah tido dengan penuh ayu gitu...hehehe...

Sementara nak lelap mata tue perut berkeroncong pulak...alamak...lapa lah plak...malas nak turun dapur bancuh air...errrrm....usahalah lelapkan mata...bila dh tukar posisi barulah boleh lena...pukul 6 hujan plak turun...aduuiiiii...best sambung tido balik nie....

Choco raisin & dutch lady coffee...

Inilah rupa rotinye dengan manis² kismis di merata² tempat....

Sambil makan sambil layan game kat lap top...sekarang giat nak jadi fesyen designer pulak....hahahaha...best plak main game nie...kalau line internet tak cun...aku layan game nie...sekarang aku dah sampai stage 2 ke Amsterden selepas ke Tokyo...kihkihkih....
Blogger Templates

4 comments:

ieda said...

uik dikkk sedap roti tuuu . tapi akak kureng sbb choc kan .. ermm akak preffer butterscotch :)0 ermm yumx3

Ya ALya said...

ya suka makan roti,tapi yg ada kismis ampun tak reti nak telan....kismis sebiji2 reti lak telan,tapi dah bercampur tak pandai lak makan....hehehehe

Zura said...

choc nie sedap kak..

Zura said...

erk..pulak cam tue ye Ya...