Pilihlah Aku Jadi Temanmu

Thursday, April 14, 2011

Segmen Ben Ashaari Gegar Lagi

Assalamualaikum.....

First time join segmen anjuran Abang Ben....dah tahu lama pasal Abang Ben nie tapi baru lah nie nk join segmen-segmen dia....

Blogger Templates

18 comments:

Sharinginfoz said...

Bagus masuk segmen Ben ni

dwaty said...

aku gegarkan blog ni..

Zura said...

sharinginfoz..tue yg try masuk tue..hehe

Zura said...

thanks dwaty..

Redbloodsnow said...

MMG SENTIASA MENDPT SAMBUTAN KAN SEGMEN ABG BEN :)

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Zura said...

org glemer kalau buat ape pun dpt sambutan zie...

Zura said...

akutetapaku - ganas nye..papepun thanks sbb gegarkan blog nie...hehe

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebaboommmm!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah..

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

HAJAR hasan said...

yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

Misz Aien said...

salam gegar dari belog abg ben!!
group 5,78 datang sini menjenguk..
jom sama2 gegar belog Aien :
http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

www.fierapirot.bolgspot.com said...

tahniah!!gudluck..patutlah masok sini terase gegaran nye..huhu...singgah and follow u..

http://fierapirot.blogspot.com/2011/04/jom-rehatkan-otak-dan-uji-minda.html

Atie Serina said...

gegar sini!!
group 5 no20 dtg melawat.. ^_^

Berry! Berry!

kakyong said...

kakyong dtg gegar.. jom singgah


n3 terbaru kakyong.com
Asmara versi Flybait
Nak sikit tempias glamer dari Mazidul Akmal
Kenali sahabat ibu : Yatie Chomeyl

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)